"Τσάκισε" τη μεσαία γραμμή με τις επιλογές του ο Μπόλονι

Μπόλονι: "Παίξαμε... φιλοσοφημένα - Έχω μεταγραφικές ειδήσεις"

Μετά από τη νίκη επί του πρωτοπόρου, ο Παναθηναϊκός δείχνει ανησυχητικά σημάδια.

Ο προπονητής άρχισε να βγάζει τάσεις συμβιβασμού με τους γκρινιάρηδες που φαντάζουν επικίνδυνες ενόψει πλέι-οφ.

Για το πιο κομβικό ματς της σεζόν προτιμήθηκε ο προερχόμενος από θλάση Σανκαρέ, αντί του «στρατηγού» σου στο κέντρο, Μαουρίσιο. Πίσω από το επιθετικό δίδυμο αυτή τη φορά επιλέχτηκε ο Βιγιαφάνιες που δεν έχει τις ανάσες και τις αντοχές να ανταπεξέλθει στην πίεση ομάδων που τρέχουν πολύ, σαν τον ΠΑΣ.

Στον χαρισματικό Αργεντινό δόθηκε ένας κόντρα ρόλος που όπως ήταν φυσικό ο Λούκας δεν μπόρεσε να υπηρετήσει. Η ανάπτυξη του Παναθηναϊκού ήταν ανύπαρκτη, το 0-2 έπεσε βαρύ στους παίκτες που απλώς περίμεναν να λήξει το ματς. Καμία αντίδραση, κανένας εγωϊσμός, κανένας δεν μπορούσε να κάνει απλές ποδοσφαιρικές ενέργειες.

Από το πρώτο παιχνίδι οι αντίπαλοι κατάλαβαν πως ο Παναθηναϊκός ήταν γυμνός πιστεύοντας πως μπορούν να χτυπήσουν τα παιχνίδια και την πρόκριση. Το θέμα είναι τι αντίδραση θα υπάρχει, με την ομάδα να ξαναβουτά στην εσωστρέφεια και τον Ρουμάνο να θεωρείται απ΄ όλους ως προσωρινός στο Κορωπί!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News