"Τότε θα μιλήσουμε για Βοτανικό - Ο Γιαννακόπουλος θα ασχοληθεί μόνο με τα σημαντικά"

"Τότε θα μιλήσουμε για Βοτανικό - Ο Γιαννακόπουλος θα ασχοληθεί μόνο με τα σημαντικά"

Ο Τάκης Τριαντόπουλος δήλωσε πως θα γίνουν από την πράσινη ΚΑΕ δημόσιες τοποθετήσεις σχετικά με το γήπεδο μπάσκετ στον Βοτανικό, ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή της «Θύρας 13» στο Youtube:

Για το αν θα ανέβει το μπάτζετ: «Όσο μεγαλύτερα είναι τα έσοδα τόσο καλύτερα θα πάνε τα πράγματα. Πήραν διαρκείας 1800 ατομα, που ήξεραν ότι μπορεί να μην δουν κανένα ματς. Τους ευχαριστώ πολύ προσωπικά.»

Για τη σεζόν: «Είναι δύσκολη η σεζόν. Πέσαμε στα βαθιά με την φυγή του Μάνου Παπαδόπουλου. Μας βοήθησαν πολλοί τα παιδιά που ήρθαν είτε από την ακαδημία είτε από άλλο πόστο. Η ομάδα είναι καλύτερη απ΄ ότι έδειξε τους τελευταίους αγώνες. Εμείς τα παίξαμε όλα με τον Λαπροβίτολα το καλοκαίρι»

Για το αν υπάρχουν θέματα στην ομάδα εσωτερικά: « Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Φάνηκε από την ανακοίνωση που βγάλαμε»

Για το μπάτζετ: «Τα έξοδα δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά. Είναι και τα ταξίδια, είναι και η συντήρηση του ΟΑΚΑ. Οι λειτουργικές δαπάνες είναι γύρω στα 2 – 3 εκατ. ευρώ. Ο κόσμος δεν τα ξέρει αυτά. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που δίνονται για συμβόλαια παικτών».

Για το αν γνωρίζει η ΚΑΕ για το σχέδιο της Πολιτείας: «Δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτα. Δεν ξέρουμε τίποτα. Δεν μας έχει κοινοποιηθεί κανένα πλάνο. Από τα σάιτ μάθαμε για τις υπογραφές. Μάλιστα επικοινώνησα με άνθρωπο από τον Α.Ο και δεν ήξερε ότι θα πέσουν υπογραφές. Σίγουρος είμαι ότι ο άνθρωπος αυτός δεν θα ήξερε κάτι περί αυτού. Όλα έγιναν υπό πλήρη μυστικότητα. Δεν έχουμε καμία εικόνα αναφορικά με τον Βοτανικό»

Για το αν έγινε προσέγγιση από την ΚΑΕ για το Βοτανικό: «Όχι δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση μετά την υπογραφή του MoU.Είναι πολύ σοβαρό θέμα. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν είχε καμία επίσημη ενημέρωση και δεν συμμετείχε σε καμία κουβέντα»

Για το αν τον πείραξε που δεν συμμετείχε στις κουβέντες για το Βοτανικό: «Θα σου μιλήσω σαν Τάκης ειλικρινά. Εμείς όλοι προερχόμαστε από τις επιχειρήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Όταν ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τις τύχες του Ερασιτέχνη, ο Α.Οήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Όλοι εμείς που δουλεύουμε στην ΚΑΕ και ένα κομμάτι από την DPG αναλάβαμε να καθαρίσουμε τον Α.Ο. Εγώ ήμουν πρόεδρος της οικονομικής επιτροπής του Α.Ο. Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για να δούμε τα χρέη και να τα μαζέψουμε. Με την προσπάθεια όλου αυτού του τιμ και υπό τις εντολές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου φτάσαμε σε ένα αποτέλεσμα μέσα σε μία διετία απίστευτο. Παραδώσαμε στη νέα διοίκηση σε πολύ καλή κατάσταση τον Ερασιτέχνη.Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις συζητήσεις για το Βοτανικό τις ξεκίνησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είχαμε κάνει πολλές μελέτες και γνωρίζαμε πολλά για το θέμα του Βοτανικού.Είχε συσταθεί επιτροπή που είχε μελετήσει. Εγώ προσωπικά και κάποια άλλα παιδιά που δουλέψαμε στο πρότζεκτ νιώθουμε λίγο πικραμένοι που δεν κληθήκαμε να πούμε την άποψη μας. Αυτή είναι καθαρά προσωπική άποψη και δεν εκφράζει την ΚΑΕ Το χρέος του Ερασιτέχνη από τα 3 εκατ. ευρώ έπεσε στις 300.000 ευρώ. Εμείς ασχοληθήκαμε και παραδώσαμε ένα σωματείο οργανωμένο να μπορεί να τρέξει μόνο του. Ο Ερασιτέχνης είχε εικόνα διάλυσης παντού και παραδώσαμε ένα οργανωμένο σωματείο που μπορεί να τρέχει μόνο του».

Για το Athens Alive στο ΟΑΚΑ και γιατί δεν προχώρησε: «Εγώ συμμετείχα μόνο στο πρότζεκτ του κλειστού το 2017. Ήταν αρκετά κοντά αλλά δεν προχώρησε καθώς μπήκαμε στη διαδικασία να κάνουμε το Athens Live. Δεν γνωρίζω κάτι περαιτέρω για το Athens Live. Όλα αυτά τα πρότζεκτ είναι δύσκολα».

Για το γήπεδο μπάσκετ στο Βοτανικό και για το αν πρέπει να ζητήσει το MoU που υπέγραψε ο Ερασιτέχνης με τον Δήμο: «Η ΚΑΕ δεν έχει λόγο να ζητήσει το MoU Ερασιτέχνη – Δήμου. Είναι εκτός Διπλής Ανάπλασης»

Για το αν συμβουλεύεται τον Γιαννακόπουλο: « Όλα τα διοικητικά τα αναλαμβάνουμε εμείς.Για μερικά πράγματα έχω μεγάλη ελευθερία όπως έχει πει ο Δημήτρης Γιανακόπουλος. Για τα διοικητικά θέματα δεν ασχολείται καθόλου. Από κει και πέρα όσον αφορά το μέλλον της ομάδας, την αξία της ομάδας, την πιθανή μεταπώληση της ομάδας και γιατί καταλαβαίνετε αλλάζει τα δεδομένα ένα γήπεδο . Σε αυτά θα ασχοληθεί ο μεγαλομέτοχος. Ο Γιαννακόπουλος θα ασχοληθεί με τις σημαντικές εξελίξεις. Ανακατεύεται εκεί που πρέπει να ανακατευτεί. Δεν μπορώ να πάρω απόφαση για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.Εγώ τρέχω για την καθημερινότητα της. Δεν είμαι ιδιοκτήτης. Η εντολή που μου δόθηκε είναι να κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω»

Για το αν θα αν θα βγει δημόσια να μιλήσει όταν ενημερωθεί : «Εμείς δεν έχουμε λειτουργήσει ποτέ εν κρυπτώ. Φυσικά και θα τοποθετηθούμε»

Για το αν τον πείθει το πρότζεκτ Βοτανικό: «Αν δεν ξέρω οικονομικές λεπτομέρειες για το πρότζεκτ δεν μπορώ να απαντήσω. Συναισθηματικά λες: «Επιτέλους κάνει γήπεδο ο Παναθηναϊκός». Εγώ βέβαια δουλεύω με την λογική. Αν κάποιος δεν ξέρει τις ακριβείς συμφωνίες δεν μπορείς να τοποθετηθείς»

Για τα φιλικά του Ολυμπιακού στην ΕΡΤ: «Για πρώτη φορά φέτος λειτουργήσαμε σαν ΕΣΑΚΕ, αύριο που έχουμε συνέλευση θα τοποθετηθούμε για το θέμα»

Για την αλλαγή ιδιοκτησιακού: «Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις αλλά είναι σε πρώιμο στάδιο»

Κλείνοντας ανέφερε: «Να ξέρετε ότι στεναχωριόμαστε όλοι όταν χάνει ο Παναθηναϊκός. Τι να κάνουμε; Αυτές τις δυνατότητες έχουμε και αυτό θέλουμε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News