"Θα κρατούσα για χρόνια το Δώνη"

"Θα κρατούσα για χρόνια το Δώνη"

O γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης ήταν ο καλεσμένος του Τόλη Κοτζιά στο live του SDNA στο instagram και μίλησε για τον κορωνοϊό, τον ίδιο αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας τραγουδιστής αρχικά μίλησε για την νέα πραγματικότητα στην ελληνική κοινωνία: «Όλοι χάσαμε την καθημερινότητα μας, θα ήμαστε πιο γρήγορα καλά πιστεύω.

Όλοι πρέπει να δουλέψουμε, να βρούμε έναν σωστό τρόπο για να το κάνουμε.

Όλοι θέλουμε να φύγουμε από αυτή την κατάσταση, η Κυβέρνηση, οι γιατροί, ο πολίτης» και πρόσθεσε: «Βέβαια μέσα από αυτή την κατάσταση γίναμε πάλι όλοι… φυσιολογικοί. Περνάμε καιρό με την οικογένεια μας, τους φίλους μας. Αυτά που δεν κάναμε πριν, τα κάνουμε τώρα, αυτό μου άρεσε είχα καιρό να το ζήσω».

Όσον αφορά τα μέτρα της Κυβέρνησης για τα μαγαζιά στον χώρο της διασκέδασης και της εστίασης, ο Πέτρος Ιακωβίδης είπε: «Πολλοί άνθρωποι ασχολούνται με την εστίαση, με τα μαγαζιά διασκέδασης, πολύς κόσμος ζει από αυτά τα επαγγέλματα. Δεν είναι μόνο οι τραγουδιστές.

Η κυβέρνηση έχει ένα δύσκολο έργο, λογικό να φοβάται να μην κολλήσει κόσμος.

Κάτι θα γίνει και για εμάς κι όλο τον κόσμο Δεν θα ήμαστε όπως πριν δεν γίνεται να μην δεν δουλέψουμε».

Η κουβέντα πήγε στα αθλητικά, με τον Έλληνα τραγουδιστή να παραδέχεται ότι δεν έχει δει ακόμα το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν, κάτι που θα κάνει άμεσα.

Πηγαίνοντας η συζήτηση στο ποδόσφαιρο είπε : «Ο πατέρας μου ήταν στην Α΄ Εθνική, εγώ μέχρι τα 18 μου έπαιζα στην Καβάλα. Ο πατέρας μου αγαπούσε το ποδόσφαιρο, ήταν καλός φίλαθλος όπως κι εγώ. Το ποδόσφαιρο είναι η δεύτερη μου αγάπη, μετά το τραγούδι και ακολουθεί ο Παναθηναϊκός και η Καβάλα»

Μιλώντας για τον Παναθηναϊκό είπε: «Θα κρατούσα για πολλά χρόνια τον Γιώργο Δώνη. Είδαμε φέτος παίκτες όπως ο Διούδης, ο Χατζηγιοβάνης, ο Πούγγουρας, είδαμε εξέλιξη. Και αυτό έχει να κάνει με την προπόνηση αλλά και με τον προπονητή, φαίνεται ότι δουλεύει» και πρόσθεσε: «Εμείς οι Παναθηναϊκοί πρέπει να καταλάβουμε ότι η ομάδα δεν έχει πολλές αλλαγές, τα πιτσιρίκια που έχουμε κουράζονται εύκολα. Υπάρχει κούραση και πίεση, οπότε λογικά αν είναι για πέντε αγώνες εξαιρετικοί, για τα επόμενα πέντε θα είναι πεσμένοι. Αν μπορέσουμε να κάνουμε καλές μεταγραφές και να αξιοποιήσουμε τους Έλληνες παίκτες, τότε θα παλέψουμε για κάτι καλύτερο».

Επίσης αναφέρθηκε στον Καρλίτος λέγοντας: «Έχω μιλήσει με φίλους μου ποδοσφαιριστές, μου λένε ότι το γκολ το έχει για… πλάκα» ενώ πρόσθεσε για τον Πούγγουρα που του άρεσε πολύ: «Λες και παίζει καιρό στον Παναθηναϊκό».

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρακολουθεί και την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, οπότε μίλησε και για το θέμα του Νικ Καλάθη: «Ο Καλαθης που να πάει; Μόνο στον Παναθηναϊκό φυσικά, εκεί είναι η θέση του».

Αποκάλυψε ότι αγαπημένος του παίκτης είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης ενώ είναι αισιόδοξος και για την επιστροφή του Θανάση Αντετοκούνμπο: «Εγώ πιστεύω ότι ο Θανάσης θα γυρίσει πίσω».

Αναφερόμενος στα αδέλφια Αντετοκούνμπο και τον Γιάννη είπε: «Όλα τα αδέλφια έχουν πολύ ταλέντο. Ο Γιάννης βέβαια το έχει πάει σε άλλο επίπεδο, μας κάνει περήφανους όλους του Έλληνες».

Ο γνωστός τραγουδιστής παρακολουθεί και το τμήμα βόλει του Παναθηναϊκού, όπου πανηγύρισε και αυτός τον πρόσφατο τίτλο: «Ήταν κάτι που θέλαμε πολύ στο τμήμα, το οποίο έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ανέβει σε όλα τα επίπεδα, δεν γίνεται να λέμε ότι πάμε για πέμπτοι ή έκτοι. Γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να ανέβει. Είμαι υπέρ αυτή της άποψης, να πάνε όλες οι ομάδες καλά. Δεν ήταν δηλαδή μεγάλη η νίκη του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ;»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News