"Σε συζητήσεις με Λέικερς ο Πιτίνο" (pic)

Πιτίνο: «Ούτε οι βασιλιάδες δεν έχουν νιώσει όπως ένιωσα εγώ σήμερα - Θα γυρίσω εδώ ξανά αν...»

Ο Ρικ Πιτίνο ετοιμάζεται να ανακοινώσει αύριο (21/6) την οριστική του απόφαση για το αν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ή όχι, με δημοσίευμα από την Αμερική να αναφέρει ότι είναι σε επαφές με τους Λέικερς για ρόλο βοηθού προπονητή.

Ο Τομ Χέσερ, που το υπογράφει, επικαλείται πηγή κοντά στην οικογένεια του Αμερικανού προπονητή, αλλά δεν είναι καν δημοσιογράφος, ούτε θεωρείται έγκυρος, ενώ βασική του ενασχόληση είναι το… μπέιζμπολ.

Κανένα από τα μεγάλα αμερικανικά ΜΜΕ δεν αναφέρουν καν τη συγκεκριμένη πληροφορία του και πιθανότατα πρόκειται για μια ακραία φήμη. Πάντως μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση του Πιτίνο για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το tweet αναφέρει:

“Ο Ρικ Πιτίνο είναι σε σοβαρές συζητήσεις για να αναλάβει ρόλο βοηθούν προπονητή στο επιτελείο του Φρανκ Βόγκελ στους Λος Άντζελες Λέικερς.”

Δείτε το tweet:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News