"Πεδουλάκης ο επόμενος προπονητής, εκτός αν γίνει ανατροπή της τελευταίας στιγμής"

Πεδουλάκης: «Στηρίζεται στην αλήθεια η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι σχεδόν…δεδομένο ότι θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Sport-Fm.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ  και η δήλωση του Δημήτρη Κοντού:

«Ο Παναθηναϊκός έχει εξετάσει πάρα πολλές περιπτώσεις. Ο Πεδουλάκης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, χωρίς να είναι μόνος του. Έχει αφήσει έργο στον Παναθηναϊκό και αγωνιστικό στίγμα συν το ότι προέρχεται από εντυπωσιακή πορεία με το Περιστέρι. Δεν χρειάζεται ρίσκο αυτή τη στιγμή. Έχει κερδίσει αρκετούς πόντους χωρίς να είναι τελειωμένο ότι θα είναι ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού. Δεν γίνεται από ανάγκη, είναι επιλογή του Παναθηναϊκού. Τον εμπιστεύεται περισσότερο από τους υπόλοιπους. Μπορεί να γίνει η ανατροπή της τελευταίας στιγμής, γιατί ο Παναθηναϊκός προσπαθεί πάντα να γίνει κάτι διαφορετικό, όμως είναι δύσκολο.

Αν η διοίκηση έχει όντως αποδεχτεί ότι αδίκως έφυγε τη δεύτερη φορά, τότε δεν είναι επικίνδυνο. Αν προκύψει σαν λύση ανάγκης είναι επικίνδυνο. Η πρώτη χρονιά με τον Πεδουλάκη ήταν μαγική για τον Παναθηναϊκό. Η δεύτερη δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, γιατί ήταν πολύ εμφατική η προηγούμενη. Η χρονιά μετά τον Ομπράντοβιτς ήταν παράδοξη, όχι η επόμενη. Τη δεύτερη φορά που έφυγε ο Πεδουλάκης, ο Παναθηναϊκός πάτησε τη μπανανόφλουδα παικτών να υπερισχύσουν του προπονητή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News