"Πάντα δίπλα στην ομάδα ο Γιαννακόπουλος"

Πανταλέων: «Ανιδιοτελής και αγνή αγάπη για τον σύλλογο - Ελπίζω να βρεθεί λύση»

Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο βόλεϊ και μετά από 14 χρόνια επέστρεψε στην κορυφή.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-0 του Ολυμπιακού στη σειρά των τελικών και έδωσαν την ευκαιρία στους φιλάθλους τους να πανηγυρίσουν. Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικοινώνησε με τον Σωτήρη Πανταλέoντα, ο οποίος μας μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία, αλλά και το γλέντι που ακολούθησε. Η «σημαία» των «πρασίνων» αναφέρθηκε στις δυσκολίες του τελικού, καθώς και στην σκληρή δουλειά που έγινε μετά την καραντίνα.

Ο Σωτήρης Πανταλέων ευχαρίστησε δημόσια τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος εκπλήρωσε όλες τις υποσχέσεις του!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σωτήρη Πανταλέοντα στο ΑΠΕ – ΜΠΕ:

ΕΡ: Σωτήρη, έχουν περάσει μέρες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα μηνύματα αγάπης από τον κόσμο συνεχίζονται. Πως απολαμβάνεις αυτή την αγάπη;

«Η αλήθεια είναι ότι το πρωτάθλημα είχε μεγάλη ανταπόκριση. Ισως γιατί το βόλεϊ είναι το μοναδικό άθλημα που συνεχίστηκε μετά τον κορονοϊό με ημιτελικούς και τελικούς. Είχε μεγάλη προβολή στους αγώνες τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα έδωσε μεγάλη χαρά στον κόσμο!».

ΕΡ: Έχει ξεχωριστή σημασία για εσάς που κατακτήσατε το πρωτάθλημα, μετά από τόσα χρόνια;

«Όχι, η μακροχρόνια αναμονή δεν είχε σημασία. Τα περισσότερα παιδιά ήταν καινούργια στην ομάδα. Είχαν πολλές διακρίσεις και ήταν έμπειροι. Ελπίζω μπροστά μας να έχουμε μόνο καλύτερες στιγμές!».

ΕΡ: Οι τελικοί έδειξαν ότι κύλησαν εύκολα για τον Παναθηναϊκό. Εσείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο πως το ζήσατε;

«Δεν κύλησε καθόλου εύκολα. Οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ήταν δύσκολοι. Αν φάνηκαν προς τα έξω ότι είναι εύκολοι, οφείλεται στην σκληρή δουλειά που κάναμε μετά τη διακοπή. Πάντως δεν ήταν καθόλου εύκολο».

ΕΡ: Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

«Ο κόσμος το πανηγύρισε έντονα το πρωτάθλημα. Έχει δείξει την αγάπη του για την ομάδα και όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι πάντα δίπλα στον Παναθηναϊκό. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξή τους».

ΕΡ: Τέλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρά το γεγονός ότι αποχώρησε, έδειξε την αγάπη του για το τμήμα με το μεγάλο πριμ…

«Ο κ. Γιαννακόπουλος έβγαλε από το τέλμα τον σύλλογο. Προσέφερε υπηρεσίες που μπορούσε να προσφέρει μόνο αυτός. Εχει εκπληρώσει όλες τις υποσχέσεις στο ακέραιο. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα. Θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα γιατί την αγαπάει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News