"Παίζει" η... έκπληξη για την καλοκαιρινή προετοιμασία

«Πρώτη επιλογή παίκτης από το NBDL»

Ο Παναθηναϊκός βάζει πλώρη για την επόμενη σεζόν και ήδη σχεδιάζει…

Ειδικότερα, στο τριφύλλι αναμένεται να αποφασίσουν για την περιοχή στην οποία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι δυο περιοχές που είναι υποψήφιες να φιλοξενήσουν το τριφύλλι είναι η Πορταριά και το Κιέλτσε στην Πολωνία, μια περιοχή που ξέρει ο Ρόκα αφού εκεί έκανε προετοιμασία και η ΑΕΚ Λάρνακας, όμως υπάρχει ο φόβος λόγω κορωνοϊού από τους ανθρώπους της ομάδας.

Από εκεί και πέρα η Πορταριά συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να κάνει προετοιμασία ο Παναθηναϊκός αν και εκεί θα κάνει και ο ΠΑΟΚ που έχει «κλείσει» το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί και η μεγάλη… έκπληξη. Ποια είναι αυτή; Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM είναι το Κορωπί, με τον κορονοϊό να παίζει μεγάλο ρόλο στην τελική απόφαση.

Τέλος, σχετικά με τις ημερομηνίες η «πρώτη» θα γίνει στις 6 Αυγούστου στο Κορωπί.

Μετά τα απαραίτητα εργομετρικά και τις εξετάσεις, οι «πράσινοι» στις 13 του μήνα θα ξεκινήσουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, που θα διαρκέσει 10 ημέρες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News