"Οι δύο λόγοι που αναβλήθηκε η συνέντευξη Γιαννακόπουλου"

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με την επίθεση σε φίλο του

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη αποφάσισε την Τρίτη το βράδυ, να αναλάβει τη δημόσια τοποθέτηση που είχε προγραμματίσει για χθες το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τη Livesport, ο Γιαννακόπουλος ανέβαλε τη συνέντευξη Τύπου για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την Ευρωλίγκα και ο δεύτερος με τον Βοτανικό!

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι επαφές με ανθρώπους της Ευρωλίγκας έχουν πάρει φωτιά! Όχι με τον Μπερτομέου, με τον οποίο οι σχέσεις είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο αλλά με άλλους παράγοντες.

Τα οικονομικά προβλήματα είναι πολύ μεγάλα στην Ευρωλίγκα, αλλά αν ισχύει η είδηση από την Τουρκία για συμφωνία με την Turkish Airlines και παράλληλη αλλαγή στάσης του Μπερτομέου, τότε τα πράγματα βελτιώνονται και το τοπίο έστω και προσωρινά, γέρνει υπέρ των ομάδων.

Επίσης, όπως σημειώνει η εφημερίδα στο πρότζεκτ του Βοτανικού φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις και μάλιστα θετικές!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News