"Ο Πογιάτος της Ρεάλ Μαδρίτης για προπονητής του Παναθηναϊκού"

"Ο Πογιάτος της Ρεάλ Μαδρίτης για προπονητής του Παναθηναϊκού"

O Ντάνι Πογιάτος φέρεται να είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Τσάβι Ρόκα για την αντικατάσταση του Γιώργου Δώνη, μετά την απόφαση της διοίκησης, να μη συνεχιστεί η συνεργασία της με τον Έλληνα τεχνικό.

Ο Πογιάτος εργάζεται στην Κ19 της Ρεάλ Μαδρίτης και κατά το παρελθόν έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής και της Εσπανιόλ. Τη διετία 2012-2014 είχε βρεθεί στον πάγκο της εθνικής ομάδας του Μπαχρέιν, πριν αναλάβει αρχικά την Κ18 της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2014 έως το 2017. Τότε πήγε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου δούλεψε για μια σεζόν ως βοηθός πρπονητή και στη συνέχεια επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τότε βρίσκεται στον πάγκο της Κ19. Ο Πογιάτος δεν είναι η μόνη λύση που φέρεται να εξετάζει ο Ρόκα για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς στη λίστα του βρίσκονται και άλλα ονόματα προπονητών, κυρίως από την ισπανική αγορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News