"Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Παππάς"

Μπάγερν - Παναθηναϊκός ώρα

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ και πλέον στρέφεται στη διαβολοβδομαδα της Ευρωλίγκα, η οποία ξεκινάει με τκ ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Στο χθεσινό παιχνίδι, ο Νίκος Παππάς έμεινε εκτός αποστολής. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sdna.gr, κάτι δεν του άρεσε με τον Παππά στις τελευταίες προπονήσεις και ενώ ήταν μία χαρά ο Έλληνας γκαρντ, ο Πιτίνο αποφάσισε να δηλώσει στο φύλλο αγώνα έντεκα παίκτες.

Ίσως ήθελε να στείλει και ένα μήνυμα στους υπόλοιπους, γνωρίζοντας κιόλας πως ο Παππάς δεν είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην ομάδα.

Και όπου μήνυμα, βάλτε την επιθυμία του Ρικ να βλέπει στο 100% την συγκέντρωση των παικτών του στις προπονήσεις. Δεν φαίνεται δηλαδή να υπάρχει θέμα πειθαρχικού παραπτώματος, παρά τα όσα ακούστηκαν και το ιστορικό του Παππά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News