"Ο Διαμαντίδης είναι το ίνδαλμά μου"

"Ο Διαμαντίδης είναι το ίνδαλμά μου"

Ο Βασίλιε Μίτσιτς λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό της EuroLeague με την Μπαρτσελόνα, μίλησε για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη και το ίνδαλμά του, Δημήτρη Διαμαντίδη.

Για το ίνδαλμά του: “Ίνδαλμά μου είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Προσπαθούσα και προσπαθώ πάντα να ακολουθώ το δικό του στυλ παιχνιδιού. Ήταν πάντα παντού, ήταν πάντα στην κορυφή. Έδινε πάντα το κάτι παραπάνω, ακόμη και αν δεν ήταν ορατό στα στατιστικά.

Ενώ όταν τον είδε για πρώτη φορά να κερδίζει το βραβείο του MVP: “Μόλις τον είδα να αναδεικνύεται MVP της σεζόν είπα “πόσο μακριά είναι αυτό;”. Και τώρα συνέβη σε μένα και είναι κάτι πολύ καλό. Είμαι 27 ετών, ελπίζω να μείνω προσγειωμένος αλλά και υγιής. Αυτή η διάκριση, σε αυτή την ηλικία είναι ένα έξτρα κίνητρο να συνεχίσω να κάνω ότι έκανα μέχρι τώρα. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου και την κατάσταση που βρίσκομαι τώρα. Τα συναισθήματα είναι ακόμη πιο έντονα, γιατί ήταν κάτι που δεν περίμενα”.

Και συνέχισε: “Είμαι χαρούμενος που είμαι με αυτούς τους ανθρώπους και με αυτή την ομάδα. Έχει μοναδικούς παίκτες, ανθρώπους με ποιότητα και που είμαστε όλοι μαζί είναι κάτι το φανταστικό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια άρχισε να καταλαβαίνω τι είναι απαραίτητο να κάνω ώστε να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Μέχρι στιγμής ήμουν MVP του μήνα ή της εβδομάδας, αλλά είναι κάτι που διαρκεί μια-δύο μέρες ή δέκα μέρες. Αλλά αυτό είναι κάτι το θαυμάσιο για όλη μου την καριέρα. Είναι ωραίο να έχεις αυτό το συναίσθημα”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News