"Μπαμ με Σβαμπ ο Παναθηναϊκός, τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ"

"Μπαμ με Σβαμπ ο Παναθηναϊκός, τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ"

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας σχολίασε τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Σβαμπ.

Αναλυτικά όσα γράφει η Sportime:

H φημολογία έχει γίνει ακόμα πιο έντονη. Στην αρχή ξεκίνησε ως… καφενειακού επιπέδου, τώρα όμως που η κατάσταση είναι hot και πρέπει να ληφθεί η απόφαση αν θα φύγει ή αν θα μείνει στον ΠΑΟΚ, έχει γίνει εντονότατη.

Πως ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού για τη θέση των χαφ βρίσκεται ο Στέφαν Σβαμπ. Λογικό ως ένα βαθμό.
Ο Γιοβάνοβιτς τον ξέρει, τον έχει δει μια ολόκληρη σεζόν ως αντίπαλο τι μπορεί να κάνει. Βασικό γρανάζι της μηχανής του ΠΑΟΚ, ο 32χρονος Αυστριακός με 51 ματς παρακαλώ πέρυσι και 5 γκολ, 5 ασίστ. Γενικά καλές εμφανίσεις, ένας αξιόπιστος χαφ που παίζει για την ομάδα. Ότι ακριβώς δηλαδή θέλει ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Βέβαια, κανείς δε θέλει να… ψηλώσει το θέμα μια και δεν αποκλείεται από τη μια στιγμή στην άλλη, ο Σβαμπ να μείνει στον ΠΑΟΚ και να διαφανεί ως… μεταγραφική ήττα του Παναθηναϊκού.

Κάτι που μάλλον δεν ισχύει μια και οι Κυπελλούχοι είναι αρκετά προσεκτικοί στο πως χειρίζονται το θέμα. Έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, περιμένουν αν και όταν ο παίκτης μείνει ελεύθερος και μέχρι εκεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News