"Λάθος άνθρωποι του Αλαφούζου - Ξεχρέωσε ο Γιαννακόπουλος"

"Λάθος άνθρωποι του Αλαφούζου - Ξεχρέωσε ο Γιαννακόπουλος"

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τάκης Οικονομόπουλος, μίλησε στον Οver FM 104.9 για την διοίκηση της ομάδας που ανδρώθηκε και το ταλέντο που υπάρχει στους Έλληνες τερματοφύλακες.

Για τα χρόνια που διετέλεσε πρόεδρος στον ερασιτέχνη του Παναθηναϊκού ανέφερε:
«Ήταν γεμάτα τα χρόνια μου στον Παναθηναϊκό. Κυρίως, όταν ήμουν σαν παίκτης αλλά και σαν
προπονητής. Όμως, σαν πρόεδρος στον ερασιτέχνη έκανα το καθήκον μου, άλλα χρηματικός έπρεπε να ήταν κάποιος από πίσω μου για να βοηθάει. Δεν έχω καθόλου επαφή αυτή την περίοδο με την ομάδα, άλλα οικονομικά ήταν πίσω. Ο Γιαννακόπουλος τα περισσότερα χρέη τα ξεχρέωσε και βοήθησε πολύ».

Για την διοίκηση της ομάδας και την εφετινή της πορεία δήλωσε:

«Ο πρόεδρος της ομάδας δεν έχει βάλει τους κατάλληλους ανθρώπους στα κατάλληλα πόστα. Στα πόστα πρέπει να μπουν άνθρωποι που έχουν αγωνιστεί στο ποδόσφαιρο και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Μπαίνουν χρήματα, αλλά οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον Παναθηναϊκό δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο. Εγώ πιστεύω δεν έπρεπε να φύγει ο Δώνης, διότι ήξερε την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Έφτιαξε την ομάδα με τις ακαδημίες και με δύο καλές προσθήκες θα γινόταν ανταγωνιστική. Τώρα υπάρχουν παίκτες, όπως ο Καρλίτος και με την πύρα του Μπόλονι μπορούμε να δούμε κάτι κάλο».

Για τους Έλληνες τερματοφύλακες ανέφερε:
«Η θέση του τερματοφύλακα διδάσκεται και άμα έχει τα φόντα ένας παίκτης μπορεί να προχωρήσει.Φυσικά, ρόλο παίζει η ψυχολογία του παίκτη και η θέληση για να προπόνηση. Έχουμε καλούς Έλληνες τερματοφύλακες, αλλά πάμε και παίρνουμε ξένους. Έχουν βγει καλοί τερματοφύλακες και δεν είναι ένας ή δύο. Ο Μπάρκας και ο Βλαχοδήμος είναι πολύ καλοί, όπως και ο Τσιντώτας. Ο Διούδης έχει ανέβει
πάρα πολύ και αρχίζουν οι παίκτες να τον εμπιστεύονται. Το σημαντικότερο είναι οι αμυντικοί να σε εμπιστεύονται».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News