"Κόβει" έναν επιθετικό στην προετοιμασία ο Πογιάτος - Τι ισχύει με τον καθένα

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Ο Ντάνι Πογιάτος συγκέντρωσε όλα του τα επιθετικά «όπλα» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όμως, ένας επιθετικός – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα «κοπεί».

Ο Ισπανός τεχνικός θα ‘χει μια καλύτερη εικόνα από τον καθένα ξεχωριστά και θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκτήσει στα χέρια του τα «εργαλεία» που χρειάζεται.

Ο Βέργος αποχώρησε ήδη από το σύλλογο και κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί για τουλάχιστον έναν ακόμη φορ.

Τι συμβαίνει με τον καθένα ξεχωριστά:

Καρλίτος: Ο Παναθηναϊκός έκανε μια μεγάλη επένδυση για να τον φέρει στην Ελλάδα. Θα είναι ο βασικός επιθετικός. Δεν πρόκειται να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα.

Μακέντα: Είναι πολύ πιθανό να φύγει με μεταγραφή. Ο Ερυθρός Αστέρας προσπαθεί να τον κάνει δικό του, ενώ στο προσκήνιο βρίσκονται Λιντς, Αλάνιασπορ και… Ντουμπάι. Μπορεί να φέρει επταψήφιο αριθμό στο ταμείο, τη στιγμή που έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Στο σενάριο αυτό, θα αποκτηθεί αντικαταστάτης.

Καμπετσής: Δύσκολα θα μακροημερεύσει στον Παναθηναϊκό. Είναι υποψήφιος να παραχωρηθεί δανεικός ή να φύγει μία και καλή από την ομάδα.

Περέα: Ο Κολομβιανός επιθετικός θα αξιολογηθεί καλύτερα από τον Πογιάτος και εκείνος θα αποφασίσει για το μέλλον του. Όλα είναι «ανοικτά».

Ιωαννίδης: Αποτελεί την τελευταία χρονικά μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι του συλλόγου τον πιστεύουν. Θα είναι φέτος η χρονιά του με τα πράσινα; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει. Πάντως, στο μέλλον θα απασχολήσει. Δεν αποκλείεται να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα της πρώτης κατηγορίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News