"Κλεισμένος" ο Νγκμπακοτό, ανατροπή με Μεντόζα!

"Εδειξε" Παναθηναϊκό ο Γκμπακοτό!

Στον Παναθηναϊκό βρίσκονται εκτός από χαφ και σε αναζήτηση εξτρέμ με το όνομα του Γενί Νγκμπακοτό να παίζει για τους «πράσινους».

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ο 29χρονος Κονγκολέζος εξτρέμ της Γκινγκάμπ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το «τριφύλλι» και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει με τους «πράσινους», αφού έχει εκφράσει την επιθυμία του και στην ομάδα του.

Φέτος ο παίκτης έχει καταγράψει 21 συμμετοχές με την Γκινγκάμπ στη δεύτερη κατηγορία, σκοράροντας πέντε γκολ και έχοντας μια ασίστ.

Την ίδια ώρα βέβαια, παρατηρείται ανατροπή από το μέτωπο του Μεντόζα, ενός εξτρέμ που αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ντρεοσί.

Πιο συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του παίκτη διέψευσε ότι ο πελάτης του συμφώνησε με τη Σιβασπορ.

Συγκεκριμένα ο μάνατζερ του 28χρονου Κολομβιανού εξτρέμ είπε πριν λίγο στο ραδιόφωνο της Κολομβίας “Zona Libre de Humo Radio”:

«Δεν έχω καμία πληροφορία για πιθανή μεταγραφή του Στίβεν Μεντόζα στο τουρκικό πρωτάθλημα. Δεν μας έχουν πει τίποτα. Αυτά που γράφονται είναι ψέματα».

Στο ρεπορτάζ του σάιτ της Κολομβίας futbolete.com αναφέρεται ακόμα, ότι “οι παραπάνω εξελίξεις με την Σίβασπορ αυξάνουν τις ελπίδες του Παναθηναϊκού και της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, αλλά λόγω της αυξημένης ζήτησης του παίκτη η απόφαση, για τον παίκτη θα κριθεί στην τελευταία στιγμή”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News