"Καρφιά" Ζαχίντ για το αντί-ποδόσφαιρο της Λαμίας

Ο Ζαχίντ έκανε αυτό που θέλει ο Δώνης

Από νωρίς κατάλαβε ο Γκαιάς Ζαχίντ το τι πρόκειται να συναντήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς αγωνίστηκε ήδη απέναντι σε μια ομάδα (σ.σ Λαμία) που δημιουργεί ένα διπλό τείχος άμυνας.

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» έριξε μια μικρή σπόντα για τον τρόπο παιχνιδιού της Λαμίας, ενώ έδωσε το σύνθημα για νίκες στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο χαφ των πράσινων:

Τι δεν πήγε καλά σήμερα και ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε όπως θα θέλατε;

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίξαμε απέναντι σε μία ομάδα που είχε πέντε στην άμυνα. Κατάφεραν πολύ καλά να μας κρατήσουν μακριά και στην ευκαιρία που δημιούργησαν να σκοράρουν. Μετά από αυτό το γκολ δεν είχαν κάτι παραπάνω αλλά για εμάς ήταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσουμε. Αυτό θα έλεγα πως ήταν το κομμάτι του παιχνιδιού στο οποίο δεν τα καταφέραμε καλά. Ήταν ένα δύσκολο γήπεδο και μία δύσκολη ομάδα».

Σας είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο να έχετε μείνει κάπου ενέργεια. Τι έφταιξε;

«Δεν είναι εύκολο να διασπάσεις άμυνες σαν αυτή. Προσπάθησαν να μας το κάνουν δύσκολο και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφεραν. Δεν είναι εύκολο να παίξεις με μία ομάδα που αγωνίζεται με δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα».

Έπαιξε ρόλο ο κακός αγωνιστικός χώρος;

«Φυσικά όταν παίζεις σε έναν αγωνιστικό χώρο με ψηλό χορτάρι και χωρίς νερό, είναι δύσκολο. Κατάφεραν να κάνουν καλά αυτό ακριβώς που ήθελαν, ενώ εμείς όχι αυτό που είχαμε στο μυαλό μας».

Η άποψή σου για το VAR;

«Δεν έχω δει αρκετές από τις φάσεις. Πήραμε ένα πέναλτι από το VAR και αυτό είναι καλό αλλά δεν ξέρω για τις υπόλοιπες περιπτώσεις».

Για σένα προσωπικά πως βίωσες το επίσημο ντεμπούτο σου με την ομάδα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το επίσημο ντεμπούτο μου. Το πρωτάθλημα άρχισε και περιμένω τα επόμενα ματς».

Σε είδαμε να προσπαθείς να ανεβάσεις όλη την ομάδα. Αυτός είναι ο ρόλος σου, του πλεϊμέικερ;

«Μου αρέσει να προσπαθώ να φτιάχνω ευκαιρίες για μένα και για την ομάδα μου. Κάποιες φορές όμως όπως είπα και πριν είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι σε ομάδες που αγωνίζονται έτσι. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο επόμενο παιχνίδι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News