"Γκάζια" Αλβέρτη στους παίκτες: Τι τους είπε για νταμπλ, Ευρωλίγκα και...ευθύνες

"Γκάζια" Αλβέρτη στους παίκτες: Τι τους είπε για νταμπλ, Ευρωλίγκα και...ευθύνες

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, σε μια προσπάθεια να αφυπνίσεις του παίκτες του Παναθηναϊκού, τους μετέφερε σε έντονο ύφος πως το πρωτάθλημα και το κύπελλο αποτελούν τους ρεαλιστικούς στόχους της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει του παίκτες του Παναθηναϊκού, τους μετέφερε σε έντονο ύφος πως το πρωτάθλημα και το κύπελλο αποτελούν τους ρεαλιστικούς στόχους της ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

«Εγωισμό δεν έχετε; Δεν σας ζητήσαμε να πάτε στο Final 4. Αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι στόχος και πρέπει να τον κατακτήσουμε. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτή η ομάδα να δέχεται 61 πόντους από το Λαύριο σε ένα ημίχρονο, όσο καλό κι αν είναι το Λαύριο στο παιχνίδι. Αν νομίζετε ότι επειδή έφυγε ο προπονητής θεωρούμε ότι είναι ο μοναδικός υπεύθυνος κάνετε μεγάλο λάθος. Έχετε μεγάλη ευθύνη για αυτό που έχει συμβεί και κάνουμε όλοι μεγάλη προσπάθεια για να μην σας λείπει τίποτα. Ξαναλέω ότι πρέπει να πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Δεν σας ζητήσαμε στην Ευρωλίγκα προκρίσεις. Απαιτούμε πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από αυτή που καταβάλετε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News