"Για αυτούς τους λόγους ο Παναθηναϊκός πήρε Αγραβάνη"

Έκανε τα... αποκαλυπτήρια ο Παππάς - Ύψωσε γροθιές ο Αγραβάνης στα πράσινα! (vid)

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Μοιρωτσος σχολιάζει τη μεταγραφή του Δημήτρη Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό.

Ποιο αναλυτικά, γράφει στην εφημερίδα Τα Νέα:

Η επιλογή του Δημήτρη Αγραβάνη προκάλεσε πολλές συζητήσεις, κάτι που ήταν απολύτως φυσιολογικό βάσει του παρελθόντος του παίκτη. Και από πλευράς Αγραβάνη και από πλευράς Παναθηναϊκού.

Η επιλογή της μεταγραφής από την πλευρά κυρίως των Πράσινων πάντως αποτελούσε μονόδρομο. Και για αγωνιστικούς λόγους και για το θέμα των αποδυτηρίων και του ελληνικού στοιχείου σε αυτά. Οι αγωνιστικοί είναι οι προφανείς λόγοι.

Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ μεγάλη ανάγκη από ένα παίκτη στο «τέσσερα», περίμενε τον Ντίνο Μήτογλου για μήνες, αλλά από τη στιγμή που η υπόθεση του πρώην παίκτη τους καθυστέρησε τόσο πολύ και μπορεί να καθυστερούσε ακόμη περισσότερο, δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Έπρεπε να πάρει παίκτη. Ο Αγραβάνης έρχεται σε μια στιγμή που δείχνει πως είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του…

Έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις στο Eurobasket του περασμένου Σεπτεμβρίου και μάλλον άδικα δεν είχε υπογράψει ακόμα σε ομάδα Euroleague.

Γιατί είναι ξεκάθαρα παίκτης Euroleague. Όπως είναι ξεκάθαρο πως θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό και σε άλλους τομείς… Ο Παναθηναϊκός ενισχύει το ρόστερ του και δείχνει αποφασισμένος να… γυρίσει το χαρτί. Και να διεκδικήσει τους τίτλους στην Ελλάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News