"Γι' αυτό ήθελα να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Μεγάλη η σύγκρουση Δώνη-Ρόκα"

"Γι' αυτό ήθελα να φύγω από τον Παναθηναϊκό. Μεγάλη η σύγκρουση Δώνη-Ρόκα"

Στην κόντρα Γιώργου Δώνη – Τσάβι Ρόκα στάθηκε ο Ζοάο Νούνες σε συνέντευξη που έδωσε, όταν αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος τόνισε πως ήθελε να παίζει στον Παναθηναϊκό, όμως, όσο υπήρχε η κόντρα Δώνη – Ρόκα, ο σύλλογος δεν μπορούσε να κάνει το βήμα προς τα μπροστά στο πρότζεκτ που ήθελε να υλοποιήσει.

«Ο Παναθηναϊκός έχει όμορφη ιστορία, αλλά εγώ ενδιαφερόμουν να παίξω, όχι απλά για ένα κλαμπ με διάσημο όνομα. Έπαιξα μόλις 11 φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Υπήρχαν συνεχώς νέα προβλήματα, κάθε μέρα έφερνε καινούριο μπέρδεμα, οικονομικών συμπεριλαμβανομένων.

Η σύγκρουση ανάμεσα στον προπονητή και τον αθλητικό διευθυντή κλιμακωνόταν, αργότερα ο τελευταίος απολύθηκε. Ήδη στο τέλος της σεζόν ήξερα ότι ήθελα να φύγω. Γρήγορα κατάφερα να συμφωνήσω με την Πούσκας Ακαντέμια».

Ο Νούνες αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη νέα του ομάδα, που αποτελεί φυσικά «σύλληψη» του Πρωθυπουργού της χώρας Βίκτορ Όρμπαν και έχει έδρα στο χωριό του Φελτσούτ, μόλις 2000 κατοίκων!

«Όντως είναι ένα νέο κλαμπ, ιδρύθηκε πριν από 16 χρόνια από τον Βίκτορ Όρμπαν, που τότε δεν ήταν Πρωθυπουργός. Αρχικά προπονούσε μόνο νεαρούς ποδοσφαιριστές, μετά εμφανίστηκε η ανδρική ομάδα. Είναι ένα τέλεια οργανωμένο κλαμπ.

Το γήπεδο ‘’Pancho Arena’’ είναι ολοκαίνουριο, έχουμε περίπου 10 γήπεδα για προπόνηση, γυμναστήριο, ποδόσφαιρο σάλας και γήπεδο μπάσκετ. Δε μας λείπει τίποτα, κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να εύχεται να έχει τέτοιες συνθήκες για προπόνηση. Μένω στη Βουδαπέστη, μία πολύ όμορφη πόλη, 40 λεπτά με τη λεωφόρο από το προπονητικό κέντρο.

Δεν έχω παράπονο», είπε ο Πορτογάλος, που μεταξύ άλλων εκφράστηκε με καλά λόγια για τον νέο ομοσπονδιακό των Πολωνών, συμπατριώτη του και φυσικά έτερο πρώην «πράσινο» Πάουλο Σόουζα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News