"Family Day" κόντρα στον Προμηθέα με χαμηλές τιμές από την ΚΑΕ!

Και επίσημα..."KAE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ"!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και προσκαλεί τους φιλάθλους του Συλλόγου να συμμετάσχουν στο «Family Day», που διοργανώνει στον αγώνα με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας, το προσεχές Σάββατο (13/4, 15.45) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θεωρεί την οικογένεια ως έναν βασικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και θέλοντας να συνεισφέρει στην ενίσχυση του θεσμού της, θεσπίζει την «Ημέρα Της Οικογένειας» στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Προμηθέα Πάτρας.

Απευθύνει, λοιπόν, κάλεσμα σε όλες τις «πράσινες» οικογένειες να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Σαββάτου (13/4, 15.45), προσφέροντας δύο προνομιακά σε τιμή πακέτα:

–          Family Pack 1 (2 ενήλικες + 1 παιδί): 13 €

–          Family Pack 2 (2 ενήλικες + 2 παιδιά): 15 €

***Σε αυτές τις τιμές συμπεριλαμβάνεται και ένα ποσό για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των αγαπημένων τους αθλητών απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, λίγο πριν τις μεγάλες μάχες με τη Real Madrid για τα Playoffs της Euroleague.

Eιδικά για την ημέρα αυτή, το επίσημο κατάστημα του Συλλόγου, το Paoshop, ετοιμάζει με τη σειρά του αρκετές εκπλήξεις ειδικά για τις οικογένειες που θα επισκεφτούν το κλειστό του ΟΑΚΑ.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια από τα κάτωθι σημεία και ελάτε οικογενειακώς… στο γήπεδο:

·       Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10. (Ωράριο Λειτουργίας: Τετάρτη με Παρασκευή 10.00-18.00 και Σάββατο 10.00-14.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

·       Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

·       Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

·       Τηλέφωνα 2144022539 και 2144022543, Δευτέρα με Παρασκευή 10.00 με 17.00.

·       Το Σάββατο 13/4 θα λειτουργούν από τις 12.45 μέχρι τις 15.45 τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και στο Parking 5.

·       Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει πως τα εισιτήρια είναι αυστηρώς προσωπικά και ότι -βάσει νόμου- απαγορεύεται η μεταπώληση ή η ανταλλαγή τους. Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας αποκλειστικά με τους παραπάνω νόμιμους τρόπους.

·       Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News