"Εκπληξη" ο ρόλος του Π. Καλαϊτζάκη - Χαμογέλα για ΠΑΟ και Ιτούδη

"Εκπληξη" ο ρόλος του Π. Καλαϊτζάκη - Χαμογέλα για ΠΑΟ και Ιτούδη

Μπροστά σε 17.000 θεατές στο ΟΑΚΑ, μέσα στον… Αύγουστο, η εθνική εντυπωσίασε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2022, επικρατώντας της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Ισπανίας, με 86-70.

O Παναγιώτης Καλαϊτζάκης του Παναθηναϊκού είναι «δυαροτριάρι», αλλά χρησιμοποιήθηκε στο «1» και ήταν μάλιστα η πρώτη αλλαγή του Καλάθη.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο στη Λάρισα, ο Ιτούδης τον είχε δοκιμάσει επίσης ως πόιντ γκαρντ κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία και ο 23χρονος αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα.

Χθε2 όμως έδειξε πολύ πιο έτοιμος, βγάζοντας και εξαιρετικές άμυνες, πρώτα στον Κίνο Κολόμ και μετά στον Λορένζο Μπράουν.

Στο δεύτερο μέρος πιέστηκε περισσότερο και οδηγήθηκε σε κάποια λαθάκια. Περιέργως, ελλείψει Σλούκα, ο Δημήτρης Μωραΐτης δεν βρέθηκε καν στην 14άδα – και ο Πάνος φαίνεται να έχει το προβάδισμα για την τελευταία θέση περιφερειακού που διακυβεύεται, αν και όλα θα κριθούν στο επερχόμενο «Ακρόπολις».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News