"Εκοψε" ρεπό ο Μπόλονι - Πιθανή επίσκεψη Αλαφούζου στο Κορωπί

Βοτανικός: On camera δηλώσεις Αλαφούζου για το γήπεδο (video)

Ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται σοβαρά να επισκεφθεί άμεσα το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να συνομιλήσει τόσο με το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, όσο και με τους ποδοσφαιριστές. Ποια τα δεδομένα.

Η κακή σχέση του Λάσλο Μπόλονι με μερικούς υψηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές έχει προκαλέσει σοβαρές ρωγμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ο Γιάννης Αλαφούζος καλείται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας.

Ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν είναι υποστηρικτής της ιδέας να αντικατασταθεί ο προπονητής, ωστόσο, βλέπει πως το πράγμα έφθασε στο απροχώρητο και δεν φαίνεται ορατό το σενάριο εύρεσης της χρυσής τομής μεταξύ του Ρουμάνου και μιας υπολογίσιμης μάζας ποδοσφαιριστών.

Συνεπώς, θα κληθεί να αποφασίσει εντός των επόμενων δύο ημερών, το τι θα γίνει στον πράσινο πάγκο. Είναι πιθανό να βρεθεί στο Κορωπί εκτάκτως, προκειμένου να πάρει μια «εικόνα» των πραγμάτων από τον Πιέρ Ντρεοσί και ως ενδιάμεσος «κρίκος» να συνομιλήσει με παίκτες και προπονητή.

Στην παρούσα φάση, είναι δύσκολο να συμβεί κάτι άλλο, πέρα από την απομάκρυνση του Μπόλονι. Το αργότερο μετά τον ΠΑΟΚ, η διοίκηση θα προχωρήσει σε ενέργειες, προκειμένου να μπει η ομάδα, με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο στα πλέι οφ.

Όσο μένει ο Μπόλονι στον πάγκο, δίνει κανονικά εντολές, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής. Και προέβη στο να «κόψει» το προγραμματισμένο ρεπό της Δευτέρας από τους ποδοσφαιριστές. Η νέα ήττα από τον ΠΑΣ δεν άφησε άλλα δεδομένα στον πράσινο τεχνικό, ο οποίος προσπαθεί να ενώσει και πάλι τα κομμάτια του παζλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News