"Είπε όχι στον Παναθηναϊκό για να πάει στον ΟΦΗ"

"Είπε όχι στον Παναθηναϊκό για να πάει στον ΟΦΗ"

Ο ατζέντης του Μιγκέλ Μεγιάδο υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός εξέφρασε ενδιαφέρον για τον Αργεντινό αμυντικό μέσο, αλλά αυτός δεν σκεφτόταν καμία άλλη ομάδα εκτός από τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αριέλ Πάεζ στην ιστοσελίδα «gentikoule.gr»:

-Κύριε Πάεζ γιατί καθυστέρησε η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μεγιάδο; Σας ρωτάμε γιατί γνωρίζουμε μέσα από το ρεπορτάζ πως υπήρχε συμφωνία αρκετό καιρό πριν

«Το μόνο πρόβλημα που υπήρξε αυτή η καθυστέρηση είναι το πρόβλημα με τον κορονοϊό που αντιμετωπίζουμε στην Αργεντινή. Αν δεν το γνωρίζετε, σε μια χώρα 50 εκ. κατοίκων, έχουμε σχεδόν καθημερινά 12.000 κρούσματα. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί στην λειτουργία των ομάδων αλλά και της Π.Ο. της Αργεντινής.

Ο μόνος λόγος που καθυστέρησε η μεταγραφή ήταν ο κορονοϊός καθώς ενώ ο ΟΦΗ είχε στείλει όλα τα έγγραφα αυτά έπρεπε να υπογραφούν από την Τσακαρίτα και την Ομοσπονδία ωστόσο δεν υπήρχε ο τρόπος να λυθεί το πρόβλημα έγκαιρα.

Όμως τέλος καλό, όλα καλά και ο Μιγκέλ συνεχίζει στον ΟΦΗ. Θέλω να σας πω πως δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα ανάμεσα σε εμένα, την Τσακαρίτα και τον Μιγκέλ. Όλοι είχαμε συμφωνήσει από την αρχή και γνωρίζαμε πως θα υπάρχει καθυστέρηση αλλά όχι τόσο μεγάλη».
.

-Στην τελευταία συνέντευξη που μας είχατε παραχωρήσει, μας είχατε αποκαλύψει ότι ενδιαφέρθηκε για τον Μεγιάδο μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, τώρα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του μπορείτε να μας πείτε περισσότερες λεπτομέρειες;

«Τώρα που τελείωσε, μπορώ να σας πω. Αυτή η ομάδα ήταν ο Παναθηναϊκός και όντως με πήρε τηλέφωνο εκφράζοντας το ενδιαφέρον της για τον Μεγιάδο όμως ο Μιγκέλ ήθελε να μείνει στον ΟΦΗ και δεν σκεφτόταν καμία άλλη ομάδα. Όπως επίσης τους είχα πει με ειλικρίνεια πως ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τον Μιγκέλ, από την στιγμή που όλα έδειχναν συμφωνία δεν προχώρησε η υπόθεση.

Όπως πρέπει να σας πω ότι ο Μιγκέλ είχε προτάσεις και από ομάδες της Ισπανίας, μίας από την Τουρκία, ενώ ενδιαφέρον έδειξε και μεγάλο club της Αργεντινής. Ο ΟΦΗ ήταν η πρώτη ομάδα που συμφωνήσαμε και αυτό ήταν κάτι που ήθελαν όλες οι πλευρές».
.

-Ο Μεγιάδο υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στον ΟΦΗ, αυτό δείχνει και τα συναισθήματα του για την ομάδα;

«Ο Μιγκέλ είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον ΟΦΗ, αυτό δείχνει και η υπογραφή συμβολαίου για τέσσερα χρόνια. Θέλει να μείνει για πάντα στον ΟΦΗ, όταν του έγινε η πρόταση για συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων, τον ρώτησα “Μιγκέλ θες να υπογράψεις για τόσα χρόνια” και μου απάντησε αμέσως ναι. Είναι πολύ ευχαριστημένος, ο κόσμος τον αγαπάει και ο ΟΦΗ είναι ένας σύλλογος που λειτουργεί επαγγελματικά σε όλα τα επίπεδα».

-Τί συναισθήματα σας άφησαν οι συζητήσεις σας με τον ΟΦΗ;

«Όλα λειτούργησαν επαγγελματικά. Μιλούσα με τον Γιώργο Σαμαρά, όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι ο Γιώργος και τι έχει κάνει στην καριέρα του. Μπορεί να είναι μικρότερος σε ηλικία από εμένα όμως γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο. Παίξαμε ποδόσφαιρο και οι δύο, με ρωτάει συνέχεια για παίκτες από την Αργεντινή.

Μάλιστα τον έχω προσκαλέσει να έρθει στην Αργεντινή μόλις τελειώσει η πανδημία με τον κορονοϊό για να έρθει και εκείνος αλλά και σκάουτερ του ΟΦΗ για να δουν παίκτες από κοντά γιατί είναι πιο εύκολο να σχηματίσεις άποψη παρά να τον βλέπεις μέσα από videos».

-Πλέον ο ΟΦΗ έχει τρεις Αργεντινούς καθώς ήρθε και ο Σολίς από την Μπόκα Τζούνιορς, τί σημαίνει αυτό για το όνομα του συλλόγου;

«Δεν είναι υπερβολή αυτό που θα σας πω αλλά η αλήθεια γιατί εγώ μένω στην Αργεντινή. Το όνομα του ΟΦΗ είναι γνωστό σε όλη την χώρα, είδατε ότι πήρε παίκτη από την Μπόκα Τζούνιορς που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους παγκοσμίως. Οι Αργεντινοί μοιάζουν με τους Έλληνες σε νοοτροπία και συμπεριφορά και δεν είναι τυχαίο πως παίζουν στο πρωτάθλημα της χώρας τόσοι πολλοί συμπατριώτες μου.

Ένας παίκτης που έρχεται από την Αργεντινή και έχει σωστή νοοτροπία και την επιθυμία να δουλέψει πολύ, θα πετύχει σίγουρα. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΟΦΗ, τους ανθρώπους του club και τον Γιώργο Σαμαρά για την συνεργασία που έχουμε. Ο ΟΦΗ έχει μέσα στην ομάδα παιδιά που έχουν παίξει ποδόσφαιρο και γνωρίζουν το άθλημα. Είναι μια ομάδα πολύ οργανωμένη, η λειτουργία της βρίσκεται σε τοπ επίπεδο και δεν είναι τυχαία η ανοδική πορεία της».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News