"Είχα πολλές προτάσεις, αλλά επέλεξα Παναθηναϊκό, θέλω γκολ με Ολυμπιακό"

"Είχα πολλές προτάσεις, αλλά επέλεξα Παναθηναϊκό, θέλω γκολ με Ολυμπιακό"

Ο Φεντερίκο Μακέντα έδωσε συνέντευξη στην Ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb όπου μίλησε για την επιλογή του να έρθει στο Παναθηναϊκό αλλά και για τους στόχους και τους οπαδούς της ομάδας…

Αναλυτικά όσα είπε

Για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό: «Είχα πολλές προτάσεις από την Ιταλία και από το εξωτερικό, αλλά προτίμησα τον Παναθηναϊκό γιατί ήθελα κάτι διαφορετικό αλλά και γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία».

Για τους στόχους της ομάδας: «Μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό θα έχει πάντα στόχο να επιστρέψει στην Ευρώπη. Φέτος ξεκινήσαμε με -6 στο πρωτάθλημα όμως παίζουμε πολύ καλά σε κάθε παιχνίδι και εξελισόμαστε. Θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Μπορεί να είμαστε ένα νεανικό σύνολο όμως ο στόχος είναι η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στην Ευρώπη».

Για τους οπαδούς: «Είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα τον Παναθηναϊκό. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν γεμάτο το γήπεδο και δημιούργησαν απίστευτη ατμόσφαιρα. Τώρα έρχεται το μεγαλύτερο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Θα κάνω τα πάντα για να σκοράρω ώστε να τους κάνω χαρούμενους»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News