"Δεν μπορούμε να μιλάμε για Καλάθη"

Παναγιωτόπουλος: «Μας στήριξε ο Γιαννακόπουλος»

Καμία κίνηση δεν μπορεί να γίνει στην παρούσα φάση από πλευράς Ζενίτ για την απόκτηση του Νικ Καλάθη, που δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, όπως εξήγησε ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πολύ πρώιμα όλα αυτά, ώστε να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία ή συζήτηση και ειδικά για παίκτες που έχουν συμβόλαιο. Θα ήταν απρεπές να μιλήσουμε για αυτούς τους παίκτες», σχολίασε ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ στους Ρώσους, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να κινηθεί για προσθήκες η ομάδα του αυτήν την περίοδο.

«Δεν γνωρίζουμε σε ποια διοργάνωση θα είμαστε, αν θα παίξουμε Ευρωλίγκα. Είναι ευμετάβλητο το μπάτζετ μας. Σίγουρα τους παίκτες που μας αρέσουν θα τους κοιτάξουμε, αναλόγως και που βρισκόμαστε σε επίπεδο μπάτζετ. Θα δούμε για τις περιπτώσεις που μας αρέσουν τι μπορούμε να κάνουμε. Πρωτίστως είναι το κομμάτι το που θα αγωνιστούμε», τόνισε.

«Τον ξέρω χρόνια, είναι εξαιρετικός άνθρωπος και σπάνιος χαρακτήρας, είναι πολύ καλό παιδί. Είναι πολύ καταρτισμένος προπονητής και με τρομερή διάθεση να κάνει πράγματα. Έχει τρομερή εμπειρία πλέον. Είναι έτοιμος προπονητής», σχολίασε το πρώην μέλος του σταφ του Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Βόβορα, που πιθανόν να κληθεί να βρεθεί στο τιμόνι του «τριφυλλιού».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News