"Δεν μου απαντάει στα τηλέφωνα για Παναθηναϊκό και Μποχωρίδη"

Ωραίες στιγμές με Μποχωρίδη και "πράσινους" στο Αλεξάνδρειο

Για την περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη μίλησε ο εκπρόσωπός του Νίκος Λώτσος…

Ο Νίκος Λώτσος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και τονίζοντας πως ο Μποχωρίδης χαρίζει τα χρήματα που του οφείλονται από τον Άρη προκειμένου να μείνει ελεύθερος, ενώ τόνισε πως ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν του απαντάει στα τηλέφωνα.

Αναλυτικά

Αρχικά είπε: «Και εγώ και ο παίκτης έχουμε δείξει υπέρ του δέοντος καλή στάση, και αυτήν την στιγμή, και στο παρελθόν. Υπάρχουν οφειλές προς τον παίκτη οι οποίες διακανονίστηκαν, έχουν χαριστεί χρήματα από προηγούμενες οφειλές, παρά το ότι υπάρχουν όροι που δεν έχουν τηρηθεί. Πάντα ο Μποχωρίδης είναι υποχωρητικός, με την δική μου συμβουλή για να βοηθήσει την ομάδα την οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αγαπάει.

Ο Μποχωρίδης έχει μια ευκαιρία να πάει στον Παναθηναϊκό, που με την πείρα μου κρίνω ότι είναι πολύ καλή, και δεν ξέρω πόσες άλλες θα του δοθούν. Δεδομένου ότι ο κ. Γουλιέλμος δεν δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει, δείχνει ανακόλουθος να ακολουθήσει τις συμφωνίες που έχουμε κάνει σε προφορικό λόγο. Μίλησα με τον κ. Γουλιέλμο, που είπε πως θα μου απαντήσει πριν μέρες και έκτοτε δεν είχα καμία επικοινωνία.

Δεν μου απαντάει στα τηλέφωνα, όπως έκανε και μέσα στην χρονιά όταν όφειλε προς τον Μποχωρίδη. Ο κ. Γουλιέλμος ζητάει από τον Μποχωρίδη να δρα καλή την πίστη προς τον Άρη, τώρα όμως αυτός δεν αφήνει τον παίκτη να προχωρήσει σε μια καλύτερη δουλειά με αυτόν. Αν προχωρήσουμε όμως έτσι, και χαθεί η καλή πίστη δεν θα μπορεί ο Άρης κρατήσει την συνεργασία ούτε ένα μήνα» ενώ τόνισε ότι η αποχή του Έλληνα γκαρντ από τις προπονήσεις έγινε ως μέτρο… πίεσης για να επικοινωνήσει ο Δημήτρης Γουλιέλμος με τη πλευρά του παίκτη.

Στο ενδεχόμενο να μην αφήσει ο Άρης τον παίκτη ελεύθερο να φύγει είπε: «Ο κ. Γουλιέλμος επικαλείται την ημερομηνία που είχαμε για να φύγουμε. Εμείς είμαστε εκπρόθεσμοι στην ημερομηνία μας, φύγαμε στις 23 Αυγούστου ενώ ήταν να φύγουμε στις 20. Αλλά ο Άρης ήταν εκπρόθεσμος πολλές φορές. Στα χαρτιά μπορεί ο Άρης να κρατήσει ο Μποχωρίδη.

Αλλά σε έναν μήνα, αν ο Μποχωρίδης είναι επαγγελματίας, ο Άρης θα του χρωστάει και τα χρωστούμενα, και όλο το συμβόλαιο που δεν θα είναι σε θέση να πληρώσει. Εμείς θέλουμε να δώσουμε όλα τα χρωστούμενα μας, που είναι περισσότερα από το μπάι άουτ. Είναι σε ισχύ το συμβόλαιο, δεν μπορώ να το αρνηθώ».

Ο Νίκος Λώτσος μίλησε και για τη υπόθεση Καββαδά και κατά πόσο έχει υπογράψει νέο διακανονισμό ώστε να αρθεί το «ban»: «Δεν υπέγραψε ακόμα, αλλά αν δει κάποια θετικά πράγματα από τον σύλλογο θα το κάνουμε»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News