"Δεν καταφέραμε να πάρουμε τον Διαμαντίδη"

"Δεν καταφέραμε να πάρουμε τον Διαμαντίδη"

Ο Ζόραν Σάβιτς μίλησε μεταξύ άλλων για το ενδιαφέρον που είχε δείξει η Φορτιτούντο Μπολόνια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, όταν εκείνος αγωνιζόταν στον Ηρακλή, πριν πάρει μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζόραν Σάβιτς:

«Όταν ήμουν στη Φορτιτούντο Μπολόνια μου άρεσε ο Σισκάουσκας. Επίσης ήθελα πολύ τον Διαμαντίδη από την εποχή που έπαιζε στον Ηρακλή. Ήταν όμως δύσκολο να τον πάρουμε γιατί είχε πολύ καλύτερες προσφορές. Επίσης μου άρεσε και ο Άντονι Πάρκερ».

Για τις παλιές δόξες του μπάσκετ: «Σίγουρα ο Μπάνε Πρέλεβις με τον οποίο μοιράστηκα πολλά στον ΠΑΟΚ καις τη Βίρτους ήταν από τους καλύτερους συμπαίκτες μου. Επίσης με τον Ούγκο Σκονοκίνι λόγω του χαρακτήρα του. Από την Μπαρτσελόνα ξεχωρίζω τους Γκαλιλέα, Εστεγέρ, Νόρις και Καρνισόβας».

Για τον καλύτερο παίκτη με τον οποίο έχει παίξει: «Ο καλύτερος ήταν ο Τόνι Κούκοτς. Βεβαίως ήμουν τυχερός που έπαιξα και με τον Ντράζεν Πέτροβιτς, αλλά επιλέγω τον Κούκοτς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News