"Χτύπησε" για Ολυμπιακό ο Μολό (pic)

Παναθηναϊκός: Η χρονική διάρκεια και τα χρήματα σε Μολό για νέο συμβόλαιο

Ο Γιοάν Μολό λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έδωσε το δικό του στίγμα με μια ανάρτησή του στα social media.

 

Ο Γιοάν Μολό πέρασε μια διετία στον Παναθηναϊκό πριν συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Αυτό σημαίνει πως ο Γάλλος πρώην πράσινος έχει αγωνιστεί σε ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό και όπως είναι λογικό γνωρίζει απόλυτα το κλίμα που επικρατεί πριν από τέτοια ματς.

Πόσο μάλλον φέτος που ο Παναθηναϊκός είναι σε τροχιά πρωταθλήματος, αήττητος και φυσικά παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Πάντως ο Μολό φρόντισε να αναρτήσει στο instagram που διατηρεί ένα story, το οποίο αναφέρεται στο επέρχομενο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος πρώην εξτρέμ-μπακ του τριφυλλιού ανέβασε μια φωτογραφία του με την πράσινη φανέλα, με την οποία αναφέρει σαν λεζάντα: «Η σύγκρουση δύο κόσμων».

Δείτε την εικόνα:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News