"Αυτός είναι ο διευθυντής της Pan Asia - Πιθανός χρηματοδότης του Παναθηναϊκού ο Γιαν Μπιν"

"Αυτός είναι ο διευθυντής της Pan Asia - Πιθανός χρηματοδότης του Παναθηναϊκού ο Γιαν Μπιν"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime ο επιχειρηματίας Μπανκ Πιαμπονγκσάρν είναι ο διευθυντής της Pan Asia.

Ως τώρα, για την Pan Asia γνωρίζαμε λίγα πράγματα. Γνωρίζαμε το μέλος, εκπρόσωπο και υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, τον υιό του Πιτ, τον Βίκτωρ Ρέστη (που για την ώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί το ότι θα χρηματοδοτεί στον Παναθηναϊκό), τον συνεργάτη της εταιρίας Τζακ Σρίμσουμριντ, καθώς επίσης και τη συμμετοχή της εταιρίας “Bac-Tero” στο επενδυτικό fund.

Σήμερα, η εφημερίδα Sportime μας αποκαλύπτει τον διευθυντή του γκρουπ, Μπανκ Πιαμπονγκσάρν. Ο Πιαμπονγκσάρν είναι διευθύνον σύμβουλος της Empire Asia (του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ) και εκτελεστικός διευθυντής της Reignwood International Resources Investment, μιας κοινοπραξίας μεταξύ της Reignwood και του ομίλου Bakrie. Στο παρελθόν έχει υπάρξει εκτελεστικός διευθυντής της Ρέντινγκ, καθώς επίσης και ιδρυτικό στέλεχος και διευθύνων σύμβουλος της Aurus Asset Management, η οποία αργότερα συγχωνεύτηκε με την Ascend Wealth, όπου ο Πιαμπονγκσάρν είναι εκτελεστικός διευθυντής.

Η εφημερίδα κάνει επίσης αναφορά στον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Γιαν Μπιν (ή Τσαντσάι Ρουαρουνγκρουάνγκ), έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, ο οποίος αποτελεί συνεργάτη των Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και Μπανκ Πιαμπονγκσάρν. Ο Γιαν Μπιν είναι ιδιοκτήτης της Reignwood και δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με την ΠΑΕ, είτε ως χρηματοδότης, είτε με τη μορφή χορηγιών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News