"Άκυρο σε Παναθηναϊκό για Νταβίντ Κόστα"

"Άκυρο σε Παναθηναϊκό για Νταβίντ Κόστα"

Νέες πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η Λανς δεν βλέπει ευνοϊκά την παραχώρηση του Νταβίντ Κόστα στον Παναθηναϊκό.

Τις προηγούμενες μέρες, γαλλικά ΜΜΕ αποκάλυψαν ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει με την μορφή δανεισμού από την Λανς, τον 20χρονο επιθετικό χαφ Νταβίντ Κόστα.

Οι Γάλλοι ανέφεραν ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να κάνει δικό του το συγκεκριμένο παίκτη με την μορφή δανεισμού. Ο Κόστα έκανε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα πέρυσι, το οποίο διαρκεί μέχρι το 2024.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα τα… γυρίζει, επισημαινοντας ότι οι Γάλλοι δεν είναι θετικοί να παραχωρησουν τον παίκτη στο Τριφύλλι.

Την περασμένη σεζόν (2020/21) σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε 7 ματς της Ligue 1, ενώ στην πρεμιέρα της τρέχουσας και το ισόπαλο 1-1 με τη Ρεν ο Φραν Εζ τον άφησε στον πάγκο.

Δείτε παρακάτω:

https://twitter.com/MSVFoot/status/1425827713709973505?s=20

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News