"Αιχμές" Ρότσα για Παναθηναϊκό - "Θύμα ο Αλαφούζος"

Ατάκα έπος Ρότσα σε Δώνη!

Αιχμές του Χουάν Ραμόν Ρότσα για την αποχώρηση του Δώνη και την πρόσληψη του Πογιάτος, τονίζοντας πως «όταν πηγαίνουν καλά τα πράγματα, ξεκινούν τα εσωτερικά προβλήματα», ενώ χαρακτήρισε… θύμα τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και δεν φοβάται να λέει την άποψη του. Αυτό έκανε και στην εκπομπή Onsports FM στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9 το απόγευμα του Σαββάτου και μίλησε για όλα τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και τον Παναθηναϊκό.

Ο πιστός στρατιώτης του «τριφυλλιού» κι ένας από τους πλέον πετυχημένους παίκτες και προπονητές της ομάδας, άφησε αιχμές για την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη και την πρόσληψη του Ντάνι Πογιάτος και τόνισε πως «Ο Αλαφούζος είναι θύμα της εμπιστοσύνης που έχει δείξει σε διάφορα άτομα».

Ο Ρότσα μίλησε επίσης για το γεγονός ότι έχει καταστραφεί το τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού, για τους παικταράδες που πρότεινε και δεν αποκτήθηκαν, αλλά και για τον… παλαίμαχο Λεντέσμα.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Ρότσα στον Alpha 98,9:

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News