«Ψυχραίνεται για Μακέντα ο Ερυθρός, σχέδια με άλλον επιθετικό!»

«Ψυχραίνεται για Μακέντα ο Ερυθρός, σχέδια με άλλον επιθετικό!»

Οι Σέρβοι έχουν χάσει… την μπάλα στο ρεπορτάζ για τον Κίκο Μακέντα, σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ερυθρός Αστέρας ολοένα και απομακρύνεται από τον Ιταλό φορ, ενώ ο Στάνκοβιτς κάνει σχέδια με άλλον επιθετικό για τη νέα σεζόν.

Το θέμα των ημερών για τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου είναι ο επιθετικός του Παναθηναϊκού. Αρχικά, έκαναν λόγο οι Σέρβοι για συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, την ώρα που εκείνος έδειχνε πως θα παραμείνει στο «Τριφύλλι».

Τα γύρισαν κάπου… τούμπα και έριξαν το μπαλάκι σε άλλα δημοσιεύματα από Ιταλία και Ελλάδα καταλήγοντας εν τέλει πως το «εμπόδιο» του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να ξεπεραστεί (κι αυτή είναι η αλήθεια!).

Η Novosti αναφέρει πως ο τεχνικός του συλλόγου από τη Σερβία κάνει πλάνα με τον Μπεν στο βασικό σχήμα ακριβώς λόγω της σύγχυσης που επικρατεί στο θέμα Μακέντα.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα της «Novosti» λέει μεταξύ άλλων:

«Ήταν κοντά στο Μαρακανά, όμως τώρα είμαι μακριά. Η κατάσταση με τον πιθανό ερχομό του Φεντερίκο Μακέντα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλάζει από ώρα σε ώρα. Και σε αυτή τη σύγχυση ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς κάνει νέα σχέδια με τον Μπεν στην κορυφή της επίθεσης. 

Το αξεπέραστο εμπόδιο μοιάζει να είναι οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι έτοιμος να πληρώσει 400.000 ευρώ και να δώσει 15-20% ποσοστό μεταπώλησης. Όμως οι Έλληνες επιμένουν σε υψηλότερο ποσό, ζητώντας να πληρωθούν τουλάχιστον 700.000 ευρώ. Οι Πρωταθλητές Σερβίας θα συνεχίσουν αυτό το… παιχνίδι, όμως διαρκώς γίνονται όλο και πιο ψυχροί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News