Ψυχολογική κατάρρευση μετά το γκολ!

Ψυχολογική κατάρρευση μετά το γκολ!

Ο Παναθηναϊκός στην Αρκαδία βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να έχει σε άσχημη ημέρα όλους όσους μπορούσαν να προσφέρουν επιθετικά, πλην Καρλίτος ο οποίος ήταν ο μοναδικός που απειλούσε.

Πιθανότατα να γίνονταν κουβέντα για την χρησιμοποίηση Σερπέζη στην ενδεκάδα, αλλά κι ο Μπουζούκης με το που μπήκε δεν βοήθησε.

Έχοντας ο Παναθηναϊκός στη χειρότερή του βραδιά τον Μακέντα, εκτός αγώνα τον Σαβιέρ, τον Χατζηγιοβάνη μπερδεμένο με τα ψυχολογικά του, ήταν φυσιολογικό να μην είναι επιθετικός.

Ο Καρλίτος χρειάζεται στηρίγματα και πρέπει να παίζει κοντά σε χαφ που μπορούν να κερδίσουν μονομαχίες και να κόβουν δίπλα του για να τους αξιοποιεί κι αυτός με το εγκεφαλικό του παιχνίδι και την κλάση του.

Με λίγα λόγια σε ένα ματς που δέχτηκες γκολ αμέσως με το που βγήκε ο πιο κομβικός σου παίκτης στο κέντρο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα κανείς, λες κι άπαντες ψυχοπλακώθηκαν με την δυσάρεστη εξέλιξη κι ας είχε το παιχνίδι άλλα 20 λεπτά να λήξει.

Εκτός από την επιθετική ραθυμία των ποδοσφαιριστών, ο Πογιάτος πρέπει να δουλέψει το ψυχολογικό ζήτημα που αποτελεί-καιρό τώρα-αγκάθι, ειδικά αν ο αντίπαλος προηγηθεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News