Ψυχολογική κατάρρευση μετά το γκολ!

Ξεκίνημα με ήττα και παράπονα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός στην Αρκαδία βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να έχει σε άσχημη ημέρα όλους όσους μπορούσαν να προσφέρουν επιθετικά, πλην Καρλίτος ο οποίος ήταν ο μοναδικός που απειλούσε.

Πιθανότατα να γίνονταν κουβέντα για την χρησιμοποίηση Σερπέζη στην ενδεκάδα, αλλά κι ο Μπουζούκης με το που μπήκε δεν βοήθησε.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Μπόλονι: “Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για Παναθηναϊκό”

Οπαδοί του Παναθηναϊκού εμπόδισαν την κάμερα του Open στο αεροδρόμιο (vid)

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Έχοντας ο Παναθηναϊκός στη χειρότερή του βραδιά τον Μακέντα, εκτός αγώνα τον Σαβιέρ, τον Χατζηγιοβάνη μπερδεμένο με τα ψυχολογικά του, ήταν φυσιολογικό να μην είναι επιθετικός.

Ο Καρλίτος χρειάζεται στηρίγματα και πρέπει να παίζει κοντά σε χαφ που μπορούν να κερδίσουν μονομαχίες και να κόβουν δίπλα του για να τους αξιοποιεί κι αυτός με το εγκεφαλικό του παιχνίδι και την κλάση του.

Με λίγα λόγια σε ένα ματς που δέχτηκες γκολ αμέσως με το που βγήκε ο πιο κομβικός σου παίκτης στο κέντρο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα κανείς, λες κι άπαντες ψυχοπλακώθηκαν με την δυσάρεστη εξέλιξη κι ας είχε το παιχνίδι άλλα 20 λεπτά να λήξει.

Εκτός από την επιθετική ραθυμία των ποδοσφαιριστών, ο Πογιάτος πρέπει να δουλέψει το ψυχολογικό ζήτημα που αποτελεί-καιρό τώρα-αγκάθι, ειδικά αν ο αντίπαλος προηγηθεί.

Δημήτρης Στρατής


Eλέγξτε επίσης

Μπόλονι: "Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για Παναθηναϊκό"

Μπόλονι: Το αλφάβητο της δουλειάς του

Ο Λάζλο Μπόλονι ήρθε σε μια ομάδα φανερά αδούλευτη αλλά πρέπει να προετοιμάσουν τον Ρουμάνο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.