ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Europa League 2020/21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ Live Streaming

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Streaming

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Αιντχόφεν – Ολυμπιακός: Να την χτυπήσει εκεί που πονάει θέλει ο Ολυμπιακός. Για την ανατροπή οι Ολλανδοί…

Με το πλεονέκτημα του 4-2 από τον πρώτο αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και στόχο να νικήσει ξανά την Αιντχόφεν θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία (25/2, 22:00).

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ο Ολυμπιακός φοράει και πάλι το ευρωπαϊκό του κοστούμι. Αναμένεται να παρουσιαστεί αλλαγμένος σε σχέση με την αδιάφορη εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Άρη (1-1) για το πρωτάθλημα. Εκεί όπου σε πολλά σημεία του αγώνα φάνηκε ότι το μυαλό ήταν ήδη στην Ολλανδία…

Ο Πεδρο Μαρτίνς έχει σε εγρήγορση την ομάδα του και ο Ολυμπιακός θέλει να εμφανιστεί συγκεντρωμένος. Στόχος του να είναι πιο σφιχτός σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στα μετόπισθεν και να χτυπήσει τους Ολλανδούς στο αδύνατο σημείο τους. Ειδικά αν οι ερυθρόλευκοι καταφέρουν προηγηθούν θα είναι το ιδεατό σενάριο για αυτούς. Είναι άλλωστε ένα παιχνίδι που γενικά περιμένουμε γκολ. Αν σημειωθούν στον αγώνα 4 ή και περισσότερα γκολ έχει απόδυση 2.60.

Πολύ ευχάριστο νέο στην επίτευξη του πλάνου πρόκρισης για τον Ολυμπιακό είναι η επιστροφή στην 11αδα του Ρούμπεν Σεμέδο.  Ο Πορτογάλος στόπερ έλειψε από το πρώτο ματς λόγω καρτών.Παναθηναϊκός Νέα

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζωντανή μετάδοση

Το βασικό για την ελληνική ομάδα είναι να παίξει το παιχνίδι στο δικό της τέμπο και να μην επιτρέψει στην Αιντχόφεν να προηγηθεί και να το κάνει… ροντέο. Η νίκη του Ολυμπιακού στην Ολλανδία προσφέρεται στο 3.45.

Η Αιντχόφεν από τη δική της πλευρά είναι μια απρόβλεπτη ομάδα και ειδικά η επιθετική της γραμμή θέλει προσοχή. Αρκεί μόνο να αναφερθεί ότι στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έχει βάλει 13 γκολ.

Προέρχεται από τη νίκη με σκορ 3-1 επί της Φίτεσε για το ολλανδικό πρωτάθλημα, στο οποίο βρίσκεται στην 2η θέση και στο -6 από τον Αγιαξ.

Όπως και να έχει η PSV είναι μια ομάδα που η φιλοσοφία της δεν αλλάζει ανάλογα με τη διοργάνωση και παίζει τα παιχνίδια της για να νικήσει μέσα από την επίθεση. Η πιθανή  ισοπαλία που θα συνδυαστεί με την επίτευξη τουλάχιστον τριών γκολ στο ματς (X & over 2.5) έχει απόδοση 9.00.Live Streaming

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/bS9kqHD5

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News