Ψηλά το κεφάλι!

Ψηλά το κεφάλι!

Μια διαφορετική «γεύση» αφήνει το ντέρμπι της Τούμπας για τον Παναθηναϊκό, καθώς η πέμπτη του ήττα δεν συγκρίνεται σε τίποτα με τις τέσσερις προηγούμενες. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Μια διαφορετική «γεύση» αφήνει το ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ για τον Παναθηναϊκό, καθώς η πέμπτη του ήττα δεν συγκρίνεται σε τίποτα με τις τέσσερις προηγούμενες. Γράφει ο Νότης Καμπέρης.

Ζήσαμε την απόλυτη «ταλαιπωρία» ως προς τη θέαση των αγώνων στις ήττες κόντρα σε Αστέρα (εκτός) και Άρη (εντός) με τον άπειρο Πογιάτος, ζήσαμε, επίσης, νέες απογοητεύσεις με Ατρόμητο (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός) στις αναγνωριστικές ημέρες του Μπόλονι. Το «2-1» της Τούμπας δεν συγκρίνεται με τα προαναφερόμενα και εξηγούμαι.

Δεν μπορεί να καταλογίσει κανένας στον προπονητή το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Το Τριφύλλι στερήθηκε πολλά από τις απουσίες των δύο «αρχηγών», όμως, έδειξε καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δέχθηκε ένα γκολ, του οποίου το «replay», ακόμη, αγνοείται (και γιατί δεν πήγε ο Μπόγκναρ να το δει με τα μάτια του, όταν μιλάμε για λεπτομέρειες των… λεπτομερειών), αντέδρασε αστραπιαία με τον Αϊτόρ και «κλώτσησε» την τύχη του στο 89′ με τον Χατζηγιοβάνη.

Ακόμα, καταλαβαίνει κανείς πως ο μετριότατος ΠΑΟΚ είδε και… λαχτάρισε για τους τρεις βαθμούς, καθώς τόσο ο Τζόλης, όσο και ο Ζίβκοβιτς είχαν καταπολεμηθεί ολοσχερώς από τους πράσινους οπισθοφύλακες.

Αναφορικά με το σύστημα, ο Ρουμάνος τεχνικός θα κρατούσε το «4-3-3», που βλέπει πως αποδίδει, ακόμη κι αν χρειαζόταν να παίξει με τον Μαυρομμάτη στα χαφ. Βλέπει, προφανώς, πως βάσει του υλικού που διαθέτει, το σύστημα αποδίδει και ορθώς το διατήρησε, ακόμη και χωρίς τους Κουρμπέλη. ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ την ημέρα του αγώνα, και τον ταλαιπωρημένο την τρέχουσα εβδομάδα, Αλεξανδρόπουλο.

Σε αυτή τη φάση, διαφορετική κουβέντα θα γίνει για τη βαθμολογική θέση του Παναθηναϊκού… που «βαραίνει» (εκεί ευθύνονται τα λάθη διοίκησης, πρωτίστως) και διαφορετική για τη συμπεριφορά της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές.

Δεν πρέπει να χαθεί το «μομέντουμ» από ένα εκτός έδρας, στραβό αποτέλεσμα σε ντέρμπι κόντρα, μάλιστα, στο δεύτερο πιο ακριβό μπάτζετ της λίγκας. Ο Μπόλονι είναι στο σωστό δρόμο, «έσβησε» αρκετή από την πυρκαγιά με το 3×3 (και το «διπλό» στην ΑΕΚ) και πρέπει ανεπηρέαστος να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε εδώ και ένα δίμηνο.

Υ.Γ Ακόμη κι αν βγήκε ο Βιγιαφάνιες (σε μια προσπάθεια να «φορτώσει» με επιθετικούς την περιοχή του ΠΑΟΚ), ο Παναθηναϊκός έκανε την ευκαιρία για το 2-2, όμως, ο Χατζηγιοβάνης δεν την εκμεταλλεύτηκε.

Υ.Γ 2 Πληρώνεται και ο Χουάνκαρ και είναι μέσα στις επιλογές του προπονητή να αγωνιστεί ανά πάσα στιγμή για τους Χ,Ψ λόγους.

Υ.Γ 3 Ο Μακέντα «τρέχει» ένα σερί «γκολ – γκολ – κερδισμένο πέναλτι – ασίστ», από τότε, που απομονώθηκε μόνος του στην κορυφή. Και δείχνει πως έχει χημεία με τον Αϊτόρ (δεύτερο δικό τους γκολ σε συνεργασία).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News