«Ψηλά στη λίστα ο Κόντε, σε προχωρημένες επαφές με εναλλακτική λύση»

«Ψηλά στη λίστα ο Κόντε, σε προχωρημένες επαφές με εναλλακτική λύση»

Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει μέχρι τέλους για την απόκτηση του Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, υπάρχει εναλλακτική λύση με παίκτη, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους πράσινους.

Ο Γιώργος Δώνης θέλει διακαώς τον Πέδρο Κόντε στην ομάδα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως, η περίπτωση του Ισπανού τεχνικού μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Με τα τωρινά δεδομένα η μεταγραφή του Κόντε θα στοίχιζε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ και από την στιγμή που ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν έχει απαντήσει στο αίτημα των πράσινων για ενίσχυση του μπάτζετ, τότε, το σενάριο μετακόμισης του παίκτη στην Αθήνα μοιάζει απίθανο.

Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός έχει και μεγάλο αβαντάζ στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Κόντε θα μπορεί να διαπραγματεύεται με οποιαδήποτε ομάδα θελήσει από τον Γενάρη με την ομάδα των Ιωαννίνων να κινδυνεύει να μην εισπράξει ευρώ από τον πιο εμπορικό παίκτη της.

Συνεπώς, τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους πράσινους να ελπίζουν σε μείωση του ποσού της ρήτρας από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΣ, Γιώργο Χρηστοβασίλη. Διαφορετικά, θα πρέπει να παρέμβει οικονομικά – για πρώτη φορά – ο εκπρόσωπος της Panasia.

Σε περίπτωση που ναυαγήσει το θέμα Κόντε, ο Παναθηναϊκός έχει εναλλακτική λύση με σέντερ φορ, του οποίου το όνομα δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμα. Βάσει των όσων μεταδόθηκαν στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, ο άγνωστης ταυτότητας παίκτης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News