Ψάχνοντας το πρώτο φετινό διπλό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός - Μονακό 83-91: Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός αναζητά στην Γαλλία την πρώτη φετινή  νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ.

Η 26η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώνεται απόψε, με το Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός στο «Αστρομπάλ» να ξεχωρίζει (21:00). Ο Παναθηναϊκός στην «διαβολοβδομάδα» που προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας από Μονακό (91-83) και Μπαρτσελόνα (86-60). Με αυτό τον τρόπο διατηρήθηκε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας (5-17) και συνεχίζει να αναζητά αντίδραση. Η επικείμενη αντίπαλος δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση φόβητρο.

Η Βιλερμπάν ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τραυματισμούς και κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να χάσει την φόρα που παρουσίασε στο πρώτο μισό της χρονιάς. Πλέον, με ρεκόρ 9-15 έχει μείνει αρκετά πίσω στην μάχη της 8άδας, ενώ και ψυχολογικά είναι πεσμένη προερχόμενη από τέσσερις απανωτές ήττες.

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Λευθέρη Μποχωρίδη λόγω τραυματισμών. Με πρόβλημα ταξίδεψε και ο Τζέρεμι Έβανς. Πέραν των παραπάνω, για να φύγουν νικητές από τη Λυών, οι παίκτες του «εξάστερου» οφείλουν να ξορκίσουν και τους κακούς δαίμονες των εκτός έδρας παιχνιδιών. Το πιο πρόσφατο διπλό εντοπίζεται τον περασμένο Φλεβάρη, έκτοτε μετρoύν 17 διαδοχικές ήττες!

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την αντιμετωπίση απέναντι στην Βιλερμπάν.

«Η Βιλερμπάν είναι σταθερά αρκετά καλή. Βγάζουν σκληράδα ως ομάδα και είναι πολύ καλοί στο παιχνίδι ένας εναντίον ενός, στοιχείο που μας στοίχισε πολύ στο εντός έδρας ματς. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα αθλητική ομάδα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε μπροστά μας, είτε έχουν τη μπάλα, είτε όχι. Θα πρέπει να αποφύγουμε τις back door καταστάσεις καθώς και τις καταστάσεις αιφνιδιασμού. Ωστε να μπορέσουμε να πάμε σε ένα πιο σεταρισμένο παιχνίδι και να κοντρολάρουμε το ρυθμό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News