Ψάχνουν ήδη τον αντι-Κάτας!

Επιβεβαίωση Μπράουν για Κάτας: «Σε στηρίζουμε...»

Ο Όντεντ Κάτας αναμένεται να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, γι΄αυτό η Χάποελ Ιερουσαλήμ ψάχνει τον… επόμενο.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ του Ισραήλ, τη στιγμή που ρυθμίζονται ακόμη κάποια ζητήματα για την αποχώρηση του 46χρονου προπονητή, ήδη αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

Κατά προτίμηση ο νέος προπονητής θα είναι ξένος, αλλά και από τους Ισραηλινούς εξετάζονται οι Ντάνι Φράνκο (έφυγε από την Ιρόνι Ναχαρίγια πρόσφατα), Γκάι Γκούντες (Μακάμπι Ρισόν), Ρόνεν Γκίνζμπουργκ (εθνική Τσεχίας) και Ορέν Αμιέλ (Νίμπουρκ).

«Βόμβες» από Κασελάκη:

Η εφημερίδα Livesport, κάνει λόγο για οριστικό deal ανάμεσα στις δύο πλευρές και μάλιστα δίνει λεπτομέρειες για την άφιξη του Ισραηλινού head coach στην χώρα μας.

Ο Ισραηλινός headcoach της Χάποελ Ιερουσαλήμ θα παραμείνει στην πατρίδα του για το κρίσιμο παιχνίδι της ομάδας με την Τουρκ Τέλεκομ (13/1) για το BCL και μετέπειτα, θα αποχωρήσει για την Ελλάδα.

Θα υπογράψει με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2022 και θα λάβει την σκυτάλη από τους Χαραλαμπίδη – Γιαπλέ στον πράσινο πάγκο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News