«Ψάχνονται για εξωτερικό δύο παίκτες του Παναθηναϊκού»

«Ψάχνονται για εξωτερικό δύο παίκτες του Παναθηναϊκού»

Ανήσυχοι για το μέλλον τους στον Παναθηναϊκό παρουσιάζονται Δημήτρης Κολοβός και Δημήτρης Κολοβέτσιος, οι οποίοι κάνουν δεύτερες σκέψεις και ψάχνουν παράλληλα για ομάδα από το εξωτερικό.

Αν και δεν έχουν λάβει… «απαγορευτικό» για τη νέα σεζόν από τους Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα, οι δύο Έλληνες διεθνείς δεν μένουν άπραγοι και αναζητούν λύση στο εξωτερικό σύμφωνα με το onsports.gr.

Το πιο πιθανό είναι να συμμετάσχουν κανονικά στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, όμως, αμφότεροι γνωρίζουν πως τα δεδομένα έχουν αλλάξει στο ρόστερ της ομάδας.

Ο μεν Κολοβέτσιος θα’χει να συναγωνιστεί τους Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Βέλεθ και Μαυρομμάτη για μια θέση στην ενδεκάδα, ενώ ο δε Κολοβός τους Μπουζούκη, Βιγιαφάνες και Αγιούμπ στη θέση του επιτελικού χαφ που του αρέσει να αγωνίζεται.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός διαθέτει δύο συμβόλαια… πολυτέλειας, από τα οποία δεν θα ήταν αρνητικός να απαλλαχτεί, εάν προέκυπτε κάποια συμφέρουσα πρόταση. Τόσο ο Κολοβέτσιος, όσο και ο Κολοβός έχουν υπογράψει συμβόλαια που εκπνέουν το 2022.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News