Ψάχνει τη ΒΟΜΒΑ με τον παικταρά ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει τη ΒΟΜΒΑ με τον παικταρά ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό αναζητούν εδώ και καιρό έναν επιθετικό περιοχής («9άρι») με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να αποτελέσει το μπακ-απ του Μάρκους Μπεργκ στη γραμμή κρούσης, εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις απ’ την αγορά.

Μια εξ αυτών, όπως αποκάλυψε χθες το σουηδικό fotbolskanalen, είναι και ο 4 φορές διεθνής Σουηδός φορ της Ράντερς, Μίκαελ Ίσακ (με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του ’17), για τον οποίον η δανέζικη ομάδα έχει απορρίψει ήδη πρόταση απ’ το «τριφύλλι».

[ads2]

«Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για τον Σουηδό στράικερ, ο οποίος σημείωσε 13 γκολ στο περσινό πρωτάθλημα, αλλά η Ράντερς είπε ?όχι?» ανέφερε το δημοσίευμα, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε και νέο κείμενο, αυτήν τη φορά της δανέζικης «Tipsbladet», με δηλώσεις του ίδιου του παίκτη, που επιβεβαίωσε την προσέγγιση. «Ναι, είχα πρόταση απ’ τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν κλαμπ που ενδιαφέρονται. Προς το παρόν έχω στο μυαλό μου τη συμμετοχή με την εθνική Δανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι μια ευκαιρία για μένα να πάω καλά και να διεκδικήσω μια μεταγραφή σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Ξέρω ότι η Ράντερς έχει δεχθεί προτάσεις για μένα. Θα δούμε» τόνισε ο 23χρονος επιθετικός.

Το όνομα του Ισακ είναι στο προσκήνιο εδώ και λίγες εβδομάδες. Την υπόθεση του Σουηδού, με πέρασμα απ’ την Κολωνία και τις Κροτόνε και Σεντ Γκάλεν, χειρίζεται ο μάνατζερ Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος έφερε στο «τριφύλλι» στις αρχές Ιουλίου και τον Νίκλας Χουλτ και πιέζει τη Ράντερς να βρει τη χρυσή τομή με τον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες απ’ τη Σουηδία αναφέρουν πως η προ ημερών πρώτη «πράσινη» πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή, αφορούσε ένα ποσό 150.000 ευρώ. Στη Σουηδία, πάντως, θεωρούν δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα επανέλθει σύντομα στην υπόθεση και πως η Ράντερς τελικά θα ενδώσει, για να αποκομίσει ένα μικρό κέρδος, αφού απ’ τον Γενάρη μπορεί να «χάσει» τον παίκτη, χωρίς να βάλει ευρώ στα ταμεία της.

[ “Goal” ]

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News