Ψάχνει "αποκλεισμούς" το "τριφύλλι" για να μπει στους ισχυρούς!

Μαθαίνει αντιπάλους στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός

Πριν την έναρξη των επαναληπτικών αγώνων του Γ’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ, ο Παναθηναϊκός έψαχνε επτά αποκλεισμούς ομάδων που βρίσκονταν από πάνω του στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.

Θυμηθείτε εδώ ποιες είναι αυτές οι ομάδες.

Με το τέλος του αγώνα κόντρα στην Γκάμπαλα, ο Παναθηναϊκός είδε τρεις ομάδες που είναι από πάνω του να μένουν εκτός! Ο λόγος για τις Μπορντό, Σπάρτα Πράγας και Άστρα που έμειναν εκτός από τις Βιντεότον, Ερυθρό Αστέρα και Ολεξάντρια! Πλέον το “τριφύλλι” ψάχνει τέσσερεις ακόμη αποκλεισμούς!

UPDATE (23:25): Εκτός play off και η Γάνδη που αποκλείστηκε από την Άλταχ. Τρεις αποκλεισμούς ακόμα ψάχνει ο Παναθηναϊκός! Δυσκολεύει το “παιχνίδι”, καθώς η Μίντιλαντ προκρίθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις. “Ανοικτά” ακόμη τέσσερα ζευγάρια!

UPDATE (23:45): Εκτός από την Όσιγιεκ και η PSV! Ο Παναθηναϊκός ψάχνει 2 αποκλεισμούς ισχυρών στα τελευταία τρία παιχνίδια!

UPDATE (23:58): Η Ντομζάλε αποκλείει την Φράιμπουργκ και πλέον όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει στο παιχνίδι Μπράγκα – ΑΪΚ (0-1 ημ.). Το πρώτο παιχνίδι είχε έρθει 1-1. Εφόσον αποκλειστεί η Μπράγκα, τότε ο Παναθηναϊκός θα είναι στους ισχυρούς!

UPDATE (00:35): Η Μπράγκα ισοφαρίζει σε 1-1, 15′ πριν το τέλος του αγώνα! Σκορ παράτασης στο ματς

Η ομάδα συνεχίζει να μοιράζει χρήμα! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News