Ψάχνεται για Βέλλιο...

Ψάχνεται για Βέλλιο...

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση ενός επιθετικού, με δεδομένη την αποχώρηση του Μλάντεν Πέτριτς από την ενεργό δράση, με την περίπτωση του Απόστολο Βέλλιου να βρίσκεται ψηλά στην λίστα του

Για τον Απόστολο Βέλλιο εμφανίζεται να «ψάχνεται» ο Παναθηναϊκός, με την προοπτική να κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτησή του.

[ads2]

Μάλιστα οι «πράσινοι» φαίνεται πως ήδη έχουν πραγματοποιήσει διερευνητική προσέγγιση προς τον Ηρακλή, προκειμένου να μάθουν τις απαιτήσεις του «Γηραιού» ενόψει καλοκαιριού, θέλοντας να αποκτήσουν προβάδισμα έναντι των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ που έχουν επίσης εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Έλληνα φορ.

Στα θετικά για τον Παναθηναϊκό συγκαταλέγεται το γεγονός πως από τη μία ο Βέλλιος δεν παρουσιάζεται «ζεστός» για τον ΠΑΟΚ (λόγω Ηρακλή), ενώ επίσης είναι επιφυλακτικός και για τον Ολυμπιακό, καθώς δεν είναι σίγουρο το αν θα βρει τον χρόνο που θα ήθελε, με τους «πράσινους» διαθέτουν παράλληλα και άριστες σχέσεις με τον νέο του μάνατζερ, Πολ Κουτσολιάκο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News