Ψάχνει πιο έντονα για χαφ o Παναθηναϊκός - Δεν επηρεάζεται ο Μαουρίσιο

Βγαλμένος από τις καλύτερες μέρες του

Ο Παναθηναϊκός τσεκάρει από τώρα την αγορά για μέσο, που θα αποκτηθεί είτε άμεσα είτε το καλοκαίρι, χωρίς αυτή η υπόθεση να σχετίζεται με τον Μαουρίσιο, όπως είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο μάνατζερ του Μαουρίσιο κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει μεταγραφή ο Βραζιλιάνος και να βγάλει ο ίδιος προμήθεια. Μου αρέσει που ο Μαουρίσιο δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από τον ατζέντη του, όπως συμβαίνει με κάποιους ποδοσφαιριστές. Είναι άριστος επαγγελματίας και έχει κάνει διαφορά στην ομάδα στα τελευταία ματς που χρησιμοποιείται. Ο Παναθηναϊκός έτσι κι αλλιώς στη θέση ‘6’ και ‘8’ ψάχνεται. Αν δεν πάρει τώρα παίκτη, θα αποκτήσει το καλοκαίρι γιατί μοιάζει δύσκολο να ανανεώσει με τον Μαουρίσιο που τότε θα είναι 34. Αν αυτός ο παίκτης βρεθεί κι αποκτηθεί τώρα, θα υπάρχει και μεγαλύτερη άνεση για παραχώρηση του Μαουρίσιο, εφόσον έρθει κάποια πρόταση προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Αυτή τη στιγμή θέμα Μαουρίσιο δεν υπάρχει, αλλά αν έρθει ομάδα που να κάνει πρόταση που να καλύπτει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, μπορεί να τον πουλήσει», ανέφερε.

Όσο για το ματς με τον Άρη, είπε: «Περιμένουμε την αποστολή κατά το μεσημέρι. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πλάνα, αφού αναμένουμε να δούμε ποιοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι. Υπάρχουν τέσσερα κρούσματα και περιμένουμε και τα σημερινά τεστ. Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα που από το καλοκαίρι κάνει καθημερινά τεστ για να αποφύγει τη διασπορά. Έχει δώσει πολλά χρήματα σε αυτό η ΠΑΕ».

Τέλος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γιώργου Μποροβήλου για το ντέρμπι της Ριζούπολης τόνισε «… τον έχει κρίνει η ιστορία. Ντροπή να βγαίνει και να λέει αυτά που λένε και κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News