Ψάχνει ομάδα από το εξωτερικό ο Παναθηναϊκός

Δώνης: «Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου. Δεν θα μιλήσω τώρα, αλλά στο τέλος του πρωταθλήματος»

Ανταγωνιστική ομάδα από το εξωτερικό ψάχνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να συνεχιστούν οι διαδικασίες για την αξιολόγηση του ρόστερ.

Πρωτοφανής είναι ο προγραμματισμός του «Τριφυλλιού» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς οι «πράσινοι» θα επιχειρήσουν να δώσουν μία σειρά από φιλικά πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.

Οι άνθρωποι του συλλόγου θα ψάξουν για τις καλύτερες δυνατές επιλογές, ώστε να αξιολογηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η αξιολόγηση του ρόστερ ξεκίνησε από το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και θα συνεχιστεί μέχρι και τα τέλη του Ιουνίου όπως φαίνεται.

Στο εντός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό θα χρησιμοποιηθούν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές (Αθανασακόπουλος). Το ίδιο «tact» θα ακολουθηθεί και στα επόμενα φιλικά παιχνίδια, που θα είναι στον αριθμό 4 ή 5.

Να σημειωθεί πως οι πράσινοι θα πάρουν τέσσερις μέρες ρεπό το Πάσχα και θα γυρίσουν στα καθήκοντά τους την Τρίτη του Πάσχα για να μπουν ξανά σε κανονικούς ρυθμούς για το ματς κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News