Ψάχνει και φορ ο Παναθηναϊκός - Επαφές με δύο

Ψάχνει και φορ ο Παναθηναϊκός - Επαφές με δύο

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να ρίχνει διακριτικές ματιές για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού!

Το τριφύλλι φαίνεται να τσεκάρει την αγορά των ελεύθερων ψάχνοντας για φορ που θα έρθει πίσω από τους Μακέντα και Καρλίτος.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι ο Καμπετσής και ο Σέχου δεν υπολογίζονται, ενώ και ο Ιωαννίδης θα μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει πως σε περίπτωση που αποφασιστεί να καθιερωθεί σύστημα με τους Μακέντα και Καρλίτος στην βασική ενδεκάδα, τότε δεν θα υπάρχει αναπληρωματικός φορ πλην του Εμμανουηλίδη.

Ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην απόκτηση φορ μόνο αν καλύπτονται τρεις βασικές προϋποθέσεις. Το κασέ να μην ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ, να έχει μείνει πρόσφατα ελεύθερος και αν είναι δυνατόν να έχει κάνει και προετοιμασία και παράλληλα θα δεχτεί να είναι στον πάγκο.

Δύο από τα πρώτα ονόματα στα οποία έγιναν κρούση είναι οι Ούγκο Βιέιρα και Τζόναθαν Σοριάνο.

Ο 32χρονος Βιέιρα έμεινε ελεύθερος από την Ζιλ Βιθέντε στις 05/10 και όντας γυρολόγος έχει αγωνιστεί σε Πορτογαλία, Ιαπωνία, Σερβία, Ρωσία και Ισπανία με τις Μπενφίκα, Μπράγκα και Ερυθρό Αστέρα να ξεχωρίζουν.

Από την άλλη, ο 35χρονος “μπομπέρ” Τζόναθαν Σοριάνο έχει τον εξωπραγματικό αριθμό των 275 γκολ και 83 ασίστ σε 417 ματς, έμεινε ελεύθερος από την Χιρόνα στο τέλος του Αυγούστου έχοντας κάνει προετοιμασία και έχει αγωνιστεί σε Αλ Χιλάλ, Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ, Γκουοάν Πεκίνου, Μπαρτσελόνα, Αλμπαθέτε, Εσπανιόλ, Πολιδεπορτίβο Εχίδο και Αλμερία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News