«Ψάχνει ήδη προπονητή ο Παναθηναϊκός - Ποιο το προφίλ του»

Αλαφούζος: «Μην πάρουμε παίκτες εις βάρος των Ελλήνων»

Ο Παναθηναϊκός, αν και οι άνθρωποί του δεν το φωνάζουν, ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Λάζλο Μπόλονι.

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Sportday, η οποία χαρακτηριστικά αναφέρει:

Ο Παναθηναϊκός όσο ζει, ελπίζει και οφείλει να διεκδικήσει τις πιθανότητές του, αρκεί να αλλάξει ως έναν βαθμό τον αντιποδοσφαιρικό τρόπο προσέγγισης των ματς. Την ίδια ώρα όμως, ό,τι κι αν συμβεί στο χορτάρι, βγει δεν βγει στην Ευρώπη, καλείται να δει και να προετοιμάσει από τώρα (και) το καλοκαίρι του.

Και να ξεκινήσει τις κινήσεις για την επόμενη σεζόν πιάνοντας πρώτα απ’όλα το θέμα του προπονητή. Μην γελιόμαστε… Ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα παραμείνει στον πάγκο ακόμα κι αν βρει τον τρόπο να τα φέρει… τούμπα βαθμολογικά. Κι αυτό δεν προέκυψε τώρα, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η φθορά είναι ήδη πολύ μεγάλη -τόσο εντός, όσο κι εκτός ομάδας- για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Παρότι δεν το φωνάζουν, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του επόμενου προπονητή, επιδιώκοντας αφ’ ενός μία επιλογή πολύ πιο συμβατή με το προφίλ της ομάδας κι αφ’ ετέρου να έχει πολύ πιο φρέσκες παραστάσεις και φιλοσοφία που θα μπορέσει σταδιακά να αλλάξει το επίπεδο του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News