Ψάχνει για μια χρυσή συμφωνία ο «Εξάστερος»

Παναθηναϊκός: Τα αρνητικά που «είδαμε» με Καρδίτσα και η ελπίδα

Σήμερα αρχίζει το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού.

Στην φανέλα θα είναι και την φετινή σεζόν ο χορηγός ΟΠΑΠ που συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΟΠΑΠ κρατάει τη θέση χορηγού στη φανέλα, ενώ ο Παναθηναϊκός άφησε ελεύθερη την ονοματοδοσία, κυνηγώντας κάτι που θα αποφέρει επιπλέον έσοδα στην ομάδα.

Το brand name του Παναθηναϊκού παραμένει το μεγαλύτερο στο ελληνικό μπάσκετ κι αυτό είναι κάτι που η διοίκηση της ΚΑΕ θέλει το επισφραγίσει πέρα από τον σταθερά χρυσό σπόνσορα ΟΠΑΠ με μια ακόμα χρυσή συμφωνία.

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος: «Ήταν φίλοι του πατέρα μου! Για αυτό, πάρτε φόρα και…»

Εκτός… εαυτού βγήκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με εκείνους που σχολίασαν αρνητικά εκείνον για τους καλεσμένους στην παρουσίαση του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος» και έριξαν… λάσπη!

Με ένα σύντομο βίντεο στο Instagram, ο DPG ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με την εκδήλωση:

«Κάθομαι και παρακολουθώ από το πρωί όλους εσάς τους καραγκιόζηδες, τους ψευτροπατριώτες που τη σημαία την έχετε μόνο στην τσέπη για να βγάζετε λεφτά και να με κράζετε για το ποιους είχα στην παρουσίαση του Ιδρύματος ”Παύλος Γιαννακόπουλος”. Μέχρι εκεί φτάνει η αλητεία σας. Σε ένα ίδρυμα που δημιουργήθηκε για να προσφέρει στην Ελλάδα, στους Έλληνες, στην κοινωνία…»

«… και σεις το μόνο πράγμα που ενδιαφέρεστε, ήταν το ποιοι ήταν εκεί. Εκεί, λοιπόν, ήταν φίλοι του Παύλου Γιαννακόπουλου μια ζωής, ήταν άνθρωποι που εργάστηκαν δίπλα του και τον βοήθησαν να δημιουργήσει όλα όσα δημιούργησε στη ζωή του και σύσσωμο το πολιτικό καθεστώς της χώρας, ως όφειλε να είναι. Από όλα τα κόμματα. Και επειδή λοιπόν, σε όλα υπάρχουν και όρια. Μια, δυο, τρεις δεν απαντάω στην κάθε λάσπη που μου πετάτε. Αυτή τη φορά, λοιπόν, πάρτε φόρα και….»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News