«Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για Μουνιέ»

Ράκος ο Μουνιέ

Σύμφωνα με την Sportday, στον Παναθηναϊκό προβληματίζονται με τη στάση του Αντονί Μουνιέ που ενώ ενημερώθηκε πως δεν υπολογίζεται δείχνει πρόθεση να… καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ενημερώθηκε, μαζί με τους Όμρι Άλτμαν και Βαγγέλη Οικονόμου, ότι δε βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη για την επόμενη σεζόν και πρέπει να βρει ομάδα. Ο ίδιος, όμως, δε θα αφήσει καθόλου εύκολα το Κορωπί και προτίθεται να… καθίσει στο συμβόλαιό του.

Οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη αναμένεται να κρατήσουν αρκετά μιας και ο 31χρονος εξτρέμ δεν δείχνει διάθεση να αποχωριστεί το υψηλό του συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2020, ενώ παράλληλα ίσως είναι και θέμα εγωισμού μιας και ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να φύγει ως αποτυχημένος από τους πράσινους.

Όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κοπιάσει για να κάνει χώρο στο ρόστερ και τα το ταμείο του από τον… ασύμφορο όπως αποδείχθηκε Γάλλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News