Προβληματισμός στα άκρα για Παναθηναϊκό

Παρασκήνιο: Η απαράδεκτη συμπεριφορά του Μολό και η αντίδραση του Δώνη

«Ακέφαλος» επιθετικά παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Ξάνθη.

Τι κι αν δόθηκε έμφαση στη ενίσχυση των «πτερών» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή σημαντικά «κενά».

Ο Μολό έμεινε εκτός για πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα. Ο Μπεκ τραυματίστηκε και πάλι, ενώ ο Χατζηγιοβάνης έμεινε εκτός 18αδας για να προστατευτεί. Ακόμη, το «χαρτί» του Κολοβού… κάηκε, αφού ο Δώνης αναγκάστηκε να τον βάλει στη θέση του φορ για να καλυφθεί το κενό του Μακέντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού της Ριζούπολης ο Χατζηθεοδωρίδης έγινε αναγκαστικά αλλαγή λόγω τραυματισμού, τη στιγμή που ήταν ένας εκ των κορυφαίων στο πρώτο 45λεπτο.

Όλα αυτά… σε συνδυασμό και με τον δανεισμό του Εμμανουηλίδη στον Πανιώνιο έφεραν από το πουθενά… πρόβλημα στη θέση του εξτρέμ.

Ευχάριστο νέο για το «τριφύλλι» είναι αναμφισβήτητα η νέα διακοπή στο πρωτάθλημα για τις εθνικές. Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο Μπεκ θα γυρίσει και πάλι στις προπονήσεις, η παρεξήγηση με τον Μολό ίσως να’χει επιλυθεί, ενώ θα έχουν κατευνάσει τα πνεύματα και με τον Χατζηγιοβάνη (στο Περιστέρι ενδέχεται να αγωνιστεί).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News