Με προβλήματα στο ΟΑΚΑ ο Άρης

Με προβλήματα στο ΟΑΚΑ ο Άρης

Ο Άρης θα αγωνιστεί χωρίς τον Τζαμέλ Χάγκινς στην πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση των play off.

Έκανε… αγώνα δρόμου, αλλά δεν πρόλαβε ο Τζαμέλ Χάγκινς, ο οποίος δεν θα δώσει το «παρών» την Τετάρτη (04/05, 20:00) στο πρώτο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τα play off της Basket League.

[ads2]

Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στο γόνατο και θα είναι η μοναδική απουσία των «κίτρινων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Η αποστολή για τα δύο πρώτα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στην Αθήνα: Σλάβεν Τσούπκοβιτς, Οκάρο Γουάιτ, Ντομινίκ Γουέιτερς, Τζέικ Κοέν, Τζέρελ ΜακΝιλ, Βασίλης Ξανθόπουλος, Τάσος Δήμας, Μιχάλης Πελεκάνος, Δημήτρης Φλιώνης, Νίκος Δίπλαρος, Θόδωρος Ζάρας, Σπύρος Μούρτος και Βασίλης Σίμτσακ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News